Satan i Gatan

Jag vill sätta mig i parken med mina nya raybans och dricka cola iförd en långklänning och de där gladiatorsandalerna jag länge suktat efter. Med ett stort högtalar system spelandes Veronica Maggios nya album satan i gatan... min nya drog. jordgubbar doppade i choklad, med en fin makeup fixad från mitt M.A.C smink...

FAAAN att jag är sjuk :(

Imorgon är det valborg, då alla brukar festa ,dricka och grilla i parken. Parken som jag bor ca 100 meter ifrån. Där alla mina vänner kommer befinna sig, men jag vet inte om jag orkar. För jag dör av smärtan och spräcker sig upp i öronen. Halsen som är svullen till max och den förbannade jäkla oförmågan att äta.


USA BABY

Min mamma är världens finaste mamma. Kolla va jag fick av henne!!!!


bilden gör den inte till rättvisa, men den är SKIIIT stor och alldeles rosa. Kommer bli perfekt till USA .
Kommer sticka ut redan vid flygplatsen med min rosa resväska ;) haha.


kärlek kärlek kärlek. Dubbel lås med nyckel samt kodlås, en galgehängare i väskan och bra fack. LOVE


så vacker på insidan. detaljer


Giogracia , USA.


Raybans! finafina


M.A.C smink!!


kärlek kärlek kärlek. Mamma vet hur man vinner mitt hjärta ! haha


Pojkens födelsedags presenter. Gant t-shirt.


och så en klocka till pojken.

Hello again!

Nu kommer alla bilder från mitt underbara påsklov, fast.. det är ju inte slut än. Jag vart tvungen att åka hem från stokcholm lite tididare än bestämt eftersom jag fick halsfluss mitt i allt :(
Tyvärr hade jag heller inte med kameran överallt och va anmällt dålig på att ta kort. Men här kommer dem som jag har!



Min egen gjorda subway macka, dock inte lika god.. men den funkade.


Familjen Malmquist fina gotlänska hus Vitahuset!


Här lyckades jag och Oscar både att elda med stängd lucka, frsöka steka kött när ens spisens propp inte var i.. osv.


påskharen kom på besök. Jag fick dessa jätte fina öronhängen av Oscars kära familj. Barnen fick blåsbubblor och godis medan Oscar fick björn borg kallingar.




Oscar visar mig runt på Gotland, Tommy kom förbi va 10min och berättade historier.. haha jag vill också bli så vis när jag blir stor.


peka lite hit och dit.


En glad och en Sexy pose.


Lilla Lisa påväg hem från Gotland till Stockholm


Ådenlilles bästis Oscar.



Har haft underbara dagar på Gotland. Och trots den korta vistelsen i Stockholm så har det också varit en upplevelse för en bonneflicka som jag;) Har bland annat lärt mig att man måste stå på höger sida av rulltrappan(?) Varför undrade jag.. och de va för att de som hade brottom skulle komma förbi mig haha.. i Kalmar har ingen brottom :)
Stockholm är en fantastisk stad, och jag älskar den redan trots de ynka 3gångerna jag varit där. Jag längtar efter att få flytta dit, där allt är lite större.




EF mötet

4dagar sedan jag uppdaterade! Inte bra alls, Lovar att uppdatera mera under mitt lov.

Fick ett mail från EF angående EF mötet, jag ska dit den 28 maj någon annan som också har tid då :)?

förövrigt så är vädret underbart och jag sticker till gotland redan på onsdag, efter de lär jag inte uppdatera förens vi anländer till stockholm på måndag.

annars inget nytt om USA. Kom ihåg att de är alltid lika kul när ni har frågor att komma med!




Uppdate: Nu har jag smakat 3 av de nya glasssorterna! ska betygssätta när jag tryckt i mig allihoppa... kan ta ett tag ;)

Snart lov

Så sjukt mycket att göra hela tiden. Skönt att det snart är lov! Då ska jag åka med min kära pojk till Gotland i 6 dagar och sen åker vi vidare till honom och jag ska stanna där yttligare 6dar. Dock så är min pojkvän inte den smartaste på jorden om man säger så...
Hade nemligen frågat tusen gånger ifall han hade påsklov samtidigt som mig och han instämde med att JAA det har jag. Fast nu kollade han upp det igen och det visade sig att han har skola när vi kommer tillbaka till Stockholm! Så jag kommer få vara ensam hemma på dagarna. Men han lovade att gottgöra mig och se till att komma hem på alla håltimmar. Sen är det ju faktiskt valborg och jag och Oscar har inte riktigt några planer för vad vi ska göra ännu men vi får se helt enkelt!

Angående USA så har Min världfamilj inte svarat på mitt mail ännu fast jag vet att dom har läst det. Lite tråkigt eftersom jag så gärna vill veta lite mer om Idaho.. menmen dom är iaf i L.A nu !!! Hoppas verkligen att dom vill åka dit fler gånger för jag skulle så gärna vilja besöka LA när jag är i USA!
Har även mailat min IEC men dem har heller inte svarat... blä. Förövrigt så är det snart avresemöte i Stockholm som jag ska gå på och sen ska jag in till Amerikanskaambassaden för att fixa mitt visum. Tiden går fort och innan jag ens vet ordet av det så sitter jag på planet påväg till campet.



Mamma och hennes kille befinner sig i Thailand i 2 veckor, och hon hinner inte komma hem förens jag åker iväg så vi är ifrån varandra i en hel månad. Och snart är det faktiskt inte alls långt kvar till USA så mamma vart jätte ledsen av att missa en hel månad med mig haha! Jag hoppas på att hon köper en stor fin resväska om sticker ut lite från mängden som jag önskade mig till USA resan. Vill att tiden ska gå lite fortare så jag får biljetterna och kan ringa och fråga om hur många väskor man får ta med till USA. Förmodligen bara en vilket suger då jag verkligen inte vill lämna alla mina fina skor och andra kläder här hemma.. även om jag vet att modet är annorlunda där borta.



Favoritplats


vilken är din favorit plats på jorden?

Det finns många platser som jag mår bra av att vara på, men en absolut favorit plats är i Göteborg på bergen i hästevik. Älskar att sitta på bergen och se solnedgången speglar sig i havet en varm sommarkväll.
Skulle vara en dröm att bo nära havet när jag blir äldre. Jag älskar havet det är som en stor frihet för mig!


<3

För er som ville se en bild på min Oscar


Dans fuego

Är precis hemkommen från ett pass med Dans fuego det är lite som Zumba ungefär!
jag som är värsta zumba nörden älskar även Dans Fuego! För er som varken testat Zumba eller Fuego.. Gör det!
Det är sån himmla lätt tränings form. Man blir skitsvettig men man känner sig knappt trött eftersom det är så roligt att man glömmer bort tiden. De är ganska mycket höftrörelser vilket jag som gammal salsa mästare älskar!

Har både testat Zumba med instruktör i grupp och på DVD. Måste tipsa om att DVDn är jätte bra för dem som tycker de är lite pinsamt att stå och skaka höfter inför alla andra, det finns massa steg för steg videos som man får till skivan och även lite tips på bra mat som man bör äta om man vill gå ner i vikt. Sen får man tillhörande vikter och ett antal tränings skivor.




drömma sig bort

Det är mindre än 99dagar kvar.

Jag kan inte undgå att tänka på det! Blir så glad när man ser solen skina varje morgon, när man går till skolan med sina svenska skolböcker och vet att om bara 3 månader bor man på andra sidan atlanten och att skolväskan är full med skolböcker på engelska. Alla gator man krossar på väg till skolan byts plötsligt ut till namn som 7th street and so on.

Jag funderar jätte mycket över hur min första skoldag kommer se ut. Hur min skoluniform kommer vara, och om jag kommer passa in. Jag vet att alla studenter på skolan får välja själva vad dem har för skoluniformer på sig, men de finns en viss dress code att följa med färg passform , längd och typ av plagg att välja.
Tänk om jag kommer med det som är helt ute?
Förmodligen kommer första skoldagen gå toppen. Alla kommer säkert redan veta vem jag är eftersom att Louise min hostmum känner många studenter på skolan alla kommer säker vara precis lika excited som jag över vem den nya svenska blonda tjejen är. Fast jag kommer undra vilka alla är, hur dom är och vilka som kommer bli mina vänner!



En fredag utöver det vanliga

Äntligen är min kära datorsladd tillbaka!

Har spenderat gårdagen med mina fina vänner Linnea och Josefin, vi har haft sjukt roligt! Men jag låter bilderna tala lite för sig själva
























Solen skiner

Godmorgon alla söta läsare!
Jag har sjukt mycket i plugget, därför passar jag på att blogga lite nu! Lovar att lägga ut lite mera till helgen , men det är svårt eftersom jag inte har min egna lilla minidator till hands.
Här är lite bilder på hur jag ser ut today
Inte fullt så normala bilder haha!
Min röda kavaj kommer från Hm , tröjan är från ett amerikanskt företag.
Hoppas vädret håller i sig i morgon, jag och mina fina vänner planera en ute fika med subway i parken och lite kvälls mys!

En månad och fler ska de bli

Ville bara berätta att min datorsladd är helt död... Så jag får en ny om ca TVÅ VECKOR (!!!)
Därför kommer uppdateringen vara väldigt dålig tyvärr.
Men i varje fall , jag har glömt att berätta en sak ! Oscar ( MR X ) och jag firade en månad i fredags.
Det är så piss att vi inte kunde träffats, hade gärna velat gosa ner mig i soffan med honom. Speciellt eftersom jag är sjuk och har halsfluss ( fast det kanske jag redan berättat? minns inte )
Nu var det meningen att jag skulle lägga ut en bild på honom som jag tänkte sno från facebook eftersom jag inte har några bilder på honom på denna dator.. men de funkade inte att sno från facebook. Får väl lura min man att skicka en bild till mig lite senare ( ni behöver inte berätta för honom att jag tänkt lägga ut den här ;)
Sedan har jag en fråga till dig: Hur träffades du och Mr.X och vad är det som är så speciellt med honom?
Jag tror redan jag har pratat om att jag och Oscar träffades via EF föreningen vi åker till USA med. Kolla arkivet!
Och speciellt om Oscar, kul att du frågar för jag trodde ni skulle tröttna på min blogg om jag bloggade om hur mycket jag tycker om Oscar.
Oscar har hundra fina sidor och man slutar aldrig förvånas av att man hitta nya. Han är verkligen min dröm kille. Har alltid beskrivit min kille som en blond, blåögd drömprins i lagom lång längd och med världens finaste personlighet. En kille man kan skämta med, och prata med om allt. En kille som står ut med mig och alla mina helt galna sidor av mig själv. En kille som kan ta hand om mig och ger mig stöd men även en kille som låter mig komma in i hans liv och ta plats. Som låter mig veta vad det är som han vill eller känner.
I evighet har jag letat efter denna man, trodde nartuligtvis inte att han ens fanns, men Oscar är det levande beviset haha. Jag är så kär i Oscar! På riktigt. Och det absolut bästa med honom är att det spelar ingen roll vad vi gör eller säger för vi har alltid lika roligt tillsammans. Han är jätte rolig att umgås med, och jätte gosig att gosa med!

Om killar i usa

Kära läsare, ni är för underbara!
Nu ska jag fortsätta svara på frågor, jätte kul att ni kommer med flera hela tiden eftersom min blogg är till för att ni ska få fråga och kanske själva bli lite intresserade om utbytesstudent året.

Ja undra hur nervös du är inför att träffa amerikanska grabbar :P man har ju hört om att dom ska vara väldigt kåta av si och inte vilja vara ens vän utan bara vara en sån man ligger med..som om kan förlora sin oksuld med. vågar man lita på killar som kompis eller träffar man mest tjejer?? funderar sjäklv på att åka nåt år

/kimpis

Jadu Kimpis, jag är inte ett dugg nervös över att träffa de amerikanska grabbarna. Jag tror delvis att dem är som folk säger, och eftersom jag är svensk kommer nog kanske killarna tro att jag är som många tror att vi svenska är   ( vill ligga med allt och alla).
Men jag är en sån tjej som bara måste ha killkompisar omkring mig. Jag får damp av att enbart hänga med tjejer eftersom jag kan tycka att många tjejer har konstiga sätt att vara på ( killar är lite mer lättare ) Sen är tjejer sådana som gärna bråkar om små saker och sådant står jag inte ut med. Har haft för många sådana kompisföhållanden i mitt liv. Så nej , jag kommer inte undvika att umgås med boysen i usa. Om dem gör något så är jag inte den tjejen som inte säger något. Jag brukar vara väldigt tuff mot killar och sätta dem på plats. Jag är inte rädd för att visa mina åsikter om saker och ting och skulle jag hamna i den situationen att en kille vill ligga med mig så kommer jag absolut sätta ner foten. Jag har ju min underbara pojkvän!

Svar igen

Hej bloggen!

Har varit lite borta ett tag pga. 40graders feber och en extrem halsfluss som går upp i öronen på mig.
Men nu börjar jag komma på fötter igen och tänkte besvara frågor.

Jätte kul med frågor hörreni! Fråga MERA!




*Hur känner du inför resan? ångrar du dig inte ibland? är du blyg eller hur tror du att det kommer vara första dagen med värdfamiljen?
Svar:


Jag är långt ifrån blyg som person. Jag är väligt öppen och har väligt lätt för att prata med människor så det blir nog inga problem. Men sen är det ju alltid jobbigt att prata engelska med riktiga amerikanare men världfamiljen lär vara väl förberädda på att man kanske inte talar perfekt engelska med en gång.
Sen inför resan så går det upp och ner. Jag har tagit upp det tidigare i bloggen att de är först när man bokar och betalar resan som man fattar..
Det är både sjukt jobbig men samtidigt skit kul. Man blir väldigt tom känslomessigt eftersom man vet vad man ger sig in på men samtidigt inte.
Det är en stor lättnad för mig att veta vart i USA jag ska. Och att jag redan fått chansen att prata med min världfamilj.  Men jag är säker på att utbytesstudentåret kommer bli ett väldigt bra år min världfamilj är ju toppen trevliga och precis som jag önskat mig.

RSS 2.0