happy tua

Se va jag fick av mina fina vänner i Fredags



En hel happy meal fylld med godis!

Imorgon kommer MR x till mig också ;) Härligt , som jag har längtat. Kommer förmodligen inte blogga alls

in the newspaper

he eHär är en bild från när vi var med i tidningen


Revy premiären

revy premiären gick skit bra. Ska läsa tidningen imorgon om oss, får hoppas att det står något bra. Här är lite bilder från premiären


programbladet


Alla nummer, jag är med i 12 nummer i år
















Im on the radio

Här är några bilder från när vi va på radio i veckan







Idaho

Här kommer bilder på min delstat







väldigt vackert

Idaho USA 2011

Jag kan knappt fatta det!

Precis innan föreställningen i fredags ringde EF jag har fått min placering. Den är inte 100% säker ennu, men jag kan knappt vänta att få komma iväg!

Min EF representant berättade att det var en Värdmamma som hade ansökt om att få bli min ankomst familj, men att de även ville bli min värdfamilj. Mamman i familjen jobbar på EF och hade tydligen fått min ansökan först och velat ha mig som utbytesstudent. Om jag hamnar i denna familjen kommer det också bo en annan utbytesstudent hos henne, En tjej vet dock inte vilket land hon kommer ifrån ennu.


Min delstat heter IDAHO och här är lite info om staden:

Befolkning 1 466 465 inv.




Idaho är känd för : Sin potatis och sina skidorter.

temperaturen i Idaho ligger på ca 10-32 grader på sommaren och aldrig mer än -10  och kan ibland även ha + 10 på vintern vilket jag tycker känns toppen.

Efter att jag läst lite mer om Idaho insåg jag också att de inte alls va så lantligt som det verkade,
det står att Idaho inte är mer lantligt än någon annan delstat i USA.  Det finns gått om Shoppingcenter och en mängd med mindre småstäder som är väldigt vackra. Jag ska själv bo precis utanför huvudstaden där de finns bland annat Zumba center och massa shoppingcenter. Skönt!

Idaho gränsar till Washington och Oregon till väst, till öst ligger bland annat Wyoming, Nevada och Montana

godnatt


Nu går jag och lägger mig puss!

älsklingar


Mina absolut favoriter ser ut såhär. Dem ska jag ha på VIP festen på Lördag!

Bilder från veckan










På radion gick en reklam för garmin

Idag gick jag upp tidigt för att vara i radio. Har precis lyssnat på inslaget och han säga att jag är väldigt nöjd med inslaget

En bild på mig och Agnes. Som är vår koregrafs dotter. Agnes har varit med i Filmen Farsan som skådis i slutet på filmen där hon spelar en liten pojke.

För er som vill lyssna på hur det var när vi sjöng så kan ni gå in på P4 Kalmars hemsida och lyssna på inslaget mellan 11.00-11.30

lagg internet

Eftersom jag inte har så mycket tid tänkte jag lägga ut en bildbomb. Men de verkar ju inte funka, måste vara något fel på internet. Fasen!

Lovar att gå upp tidigt och försöka få igång det så jag kan lägga upp lite bilder.

Här är kommande dagarnas planering

Onsdag: P4 Kalmar , träna
Torsdag:Träning
Fredag:Genrep, mys mer fina vänner som kommer på besök
Lördag: PREMIÄR VIP KVÄLL+ EFTER FEST
Söndag: plugg
Måndag: skolan
Tisdag: Mr X kommer <3



hemma igen

Hej bloggen.

Nu är jag nyhemkommen från revyn :) super skönt

Här kommer en liten sneak peak på årets revy scen. Ni ska se hur fin den är med ljus på, kommer att visa bilder från premiären på söndag.



Glöm nu inte att jag ska sjunga i radio imorgon. P4 kalmar kl 11.00


Revy

Godmorgon kära blogg!


Nu ska jag snart dra mig ner till Revyn för yttligare 10 timmars jobb. Tror dock jag ska gå in på isc först och kolla in glassarna för halva priset. Kommer behöva en sådan för min röst!

Känner mig dock vädligt lugn över att vi bara har ett par få dagar kvar innan premiären faktskt. Längtar!
snygg bild ? tagen någon gång under nyår

Radio

Hejsan! Förlåt för dåligt bloggande men som sagt jag jobbar 10 timmar om dagen.

På Onsdag kl 11.00 ska jag vara med i P4 Kalmar och sjunga! Missa inte detta


Revy för hela slanten

Godmorgon på er!


Jag sitter hemma hos min låssas pappa i Mönsterås, internet har strulat lite här så bloggen har blivit lite lidande. Och det ber jag om ursäkt för !!

Nu ska jag dra mig ner mot byn för att träna massvis med Revy. Vi har premiär om bara 8dagar och det är mycket som ska sättas innan det. Det blir hårdträning nu alltså och tyvärr blir bloggen lite lidande då jag kommer bo här hela vecka. Men i varje fall jag ska försöka videoblogga där ifrån så ihope u like it.


PUSS nu måste jag rusa. Bloggar ikväll istället :)

ett steg nämre

Nu ska jag skicka in de sista pappret till USA. Jag hoppas iaf att detta blir det sista, eftersom jag var tvungen fylla i extra många! jag ville nemligen ha extra hjälp i Matte om det blir så att de är ett obligatorist ämne på den skolan jag hamnar på.

hoppas på att jag får en placering snart. vill inte åka till USA utan placering, det vore så tråkigt.


Min alla hjärtans dag present


Här är en del av det jag fick av Oscar allt från Victoria Secret

shopping del 2







småsaker att ha till jobbet.

En bok värld att läsa

Har länge velat läsa boken: A Child called "it", eller som den heter på svenska pojken som kallades Det.
Nu har jag läst den på engelska för att träna min egnelska lite inför USA.

Man blir verkligen tårögd för den är så hemsk. Det är så ofattbart att detta har hänt Dave Pelzer som killen som skre boken heter. Boken är verkligen läsvärd och jag rekomenderar verkligen alla till att läsa den.
Egentligen hatar jag böcker, men jag gillar böcker som är baserade på sanning.
För er som inte har hört talas om denna bok så handlar den om en Kille som bor hos en helt vanlig familj. Där han är älskad och han har världens bästa föräldrar som ger han det mesta. Men en dag förändras pojkens familj och plötsligt blir han offer för hans egna mor som misshandlar honom. Han få bo i en källare och dag in och dag ut får han gå utan mat och kämpa för sitt liv.


Läsvärd!


sjuk

Hejsan på er!

Idag är jag hemma från skolan. Jag känner mig inte helt pigg. Konstigt nog har man lika mycket att göra även om man är sjuk. Har varit och gjort sådant som jag knappt annars aldrig hinner med.

så därför har jag gjort veckans To do list!



Nu ska jag fortsätta bocka av min To do list. Vore så himmla skönt att vara klar med allt i skolan och kunna lägga allt fokus på Revyn när vi nästa vecka har Repvecka

vilket håll snurrar tjejen åt

Såg att Micha eller vad hon heter den där mammabloggen hade lagt upp denna coola bilden


Frågan är bara åt vilket håll som tjejen snurrar?


Alla ser att tjejen snurrar åt olika håll beroende på vilken hjärnhalva de tänker med. Själv har jag sätt tjejen snurra å båda hållen vid olika tillfällen. Skit coolt ju


alla<3dag

Hoppas alla har en trevlig alla<3dag där ute!

Min alla<3dag började bara så jäkla dåligt. Blev så arg på min mattelärare över att jag inte får demn hjälp och stöd jag behöver. Belv tillochmed så arg och frustrerad över att ingen lyssnar på mig att tårarna började rinna.
ska självklart gå till rektorn och be om att få extra hjälp. Hoppas att skolan lyssnar på mig bara!

Men ett stort TACK till alla ni som varit så söta idag! Speciellt extra tack till pappa som la choklad och kaka på sängen till mig, fick även världens finaste sms som man nästan blev tåröggd av. Känns inte som om jag kan lämna pappa innan jag åker till USA, kommer bli hemsk. Pappa och jag har en sån fin relation som jag värdsätter så mycket. Pappa är den jag kan känna mig lugn och trygg hos, han förstår alltid även om man inte säger så mycket. Jag förstår också honom, på ett sätt som inte syrran gör heller tror jag. Hur fasen ska jag kunna vara utan pappas och mina spel stunder?

Och så vill jag även
tacka mina fina vänner, och Linnea som jag fick godis av. Och så Mr X som skickat ett fint brev och presenter. Har dock fortfarande problem med att lägga ut bilder, ska fixa det LOVAR! Men fick ett "spa kit" med lite allt möjligt och sedan 200kr på HM :) så himmla fin är han.

Nu ska jag kolla på Halv 8 hos mig och försöka att få en fortsatt bra dag fast jag har världens mesnvärk,huvudvärk och ryggvärk.. som jag sa INGEN bra dag. Fast, hur som helst  jag har färgat utväxten idag himmlans skön


helt slut

Jag är helt slut nu! Kom nyss hem från jobbet, vi har handlat och precis packat upp hela väskan. Det är som att resa utomlands varje helg när man packar väskan.

Lite små trassel när jag skulle ladda upp bilderna från igår också. Skit! Jag får helt enkelt ta tag i det i morgon för just nu så är jag bara så himmla trött.
Nu ska jag käka lite mat, göra något gott att drick och krypa ner i bubbelbadet med badskum och hårinpackning och allt sådant. Sen ska jag bannemig lägga mig på spikmattan och kolla på Solsidan sen dyker jag nog ner i sängen.

Nu är det 12 dagar kvar till premiär, shit pommes ! Premiären känns så långt borta just nu, fast det bara är 12 dagar kvar.


Här är iaf en bild från gårdagens outfit.
Puss bloggen vi hörs i morgon på alla<3dag

Schlager kväll


Nu kör vi igång med delfinal 2.

Detta firas med godmat och familjen samlad. Nu ska jag måla naglarna och fixa iordning lite här :) Puss på er ni får se outfit bilder senare ikväll


Sushi Oskuld

Idag tog jag ett hastigt men väldigt jobbigt beslut. Åkte hem från stan med min Sushi oskuld tagen.
Men jag är mer än nöjd! Det var verkligen gott, och om de nu stämmer så ska de tydligen vara ennu bättre nästa gång.


shoppning del 1

Nu är jag entligen hemkommen!

har just landat i Mönsterås hos min låssas pappa. Ska städa till det lite här så länge så visar jag det jag köpte på stan idag



en underbar liten sommarhatt som jag fick av mamma! Kommer använda den så flitigt till sommaren


rakhyvlar ! Nu kan jag äntligen bli fin igen , har levt med skit dåliga hyvlar i 1 månad nu.

Mot stan

Sådär ja kära läsare!

Nu har jag
städat och gjort mig i ordning. Nu ska jag till HM för att shoppa loss i skor. Nä inte riktigt men ska köpa 5par skor faktiskt, men anledningen till detta är för att dem ska vara till jobbet :)

Ni få se hur dem ser ut när jag kommer hem, kanske bli något annat köp ockå det får vi se !


en morgon smothiee , mums!

Paket på posten

Igår när jag kom hem väntade ett stort grönt paket på mig från MR X. Han är så himmla söt som skickade mig en alla<3dag present som jag gick öppna igår. Bara för han visste att jag aldrg någonsin fått något till alla<3dag. awh!



VICTORIA´S SECRET. kunde inte bli bättre! Vad det är får ni se på alla<3dag

Godmorgon

Godmorgon på er !

Jag är fullt medveten om att mina uppdateringar är lite dåliga, men det blir det ändring på nu i helgen!

Hela veckan har jag haft skit mycket att göra, i skolan håller vi på att arbeta med 2st föreställningar som ska vara färdiga inom bara ett par veckor.
Det är verkligen skit kul att bygga en egen föreställning från idé till fädig föreställning. Med scenografi, ljus och ljud, kostym och mask och osv. Nästa vecka ska vi lära oss att spela in en liten kortfilm också :)

Fick föresten reda på mitt slutbetyg i kursen EOS, estetisk orientering. Har väntat i evigheter och varit skit spänd. För er som inte alls vet vad det handar om så var det att lära sig om röst och rörelser och om status osv. Det va väldigt mycket analyser och i slutet gjorde vi en 5min föreställning. Jag fick MVG i slutbetyg och jag är så jävla glad för det. Nu ska jag bara lyckas få det betyget i resterande Estetiska ämnen.


Bilden är tagen ifrå igår





ohändelse rikt

eftersom jag är uttråkad efter allt plugg och jag inte har något att blogga om så


SENASTE
1. Kompisen du träffade: Josefin
2. Personen du pratade i telefon med: Mamma
3. Du fick SMS av: Oscar
4. Du kramade: Simon

IDAG
5. Kläder: adidas kofta svarta leggings, all in black
6. Bättre än igår: nej

IMORGON

7. Är det: Fredag
8. Planer: är ensam hemma, så ska nog bjuda hem någon :)
9. Något tråkigt som händer i morgon: Historia och Matte prov.

FAVORIT
10. Nummer: 3
11. Färg: rosa såklart
12. Årstid: Sommar
13. Saknar du någon?: absolut!
14. Humör för tillfället?: uttråkad

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde i morse?: Kollade på mobilen
16. Vad åt du sist?: en ynka godisbit :( bad me!
17. Vad irriterar du dig på?: olika saker.
18. Tror du på distansförållanden?: Ja, kärleken övervinner allt !
19. Vem tänker du på just nu?: Annie, hon sitter på ett plan till Thailand, kan inte undgå att vara avis
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Det får vi hoppas! Hon är säkert uttråkad på planet!
21. Vart reste du sist?: Tunisien
22. Vad gjorde du igår kväll?: pluggade
23. Liknar du din mamma eller pappa? : till personligheten mamma och utseendet pappa.
24. Ler du ofta?: Ja men absolut !
25. Välj en: kärlek, skönhet, kreativitet?: kärlek såklart
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: haha ja!
27. I vems säng sov du i igår natt?: min egna.
28. Vilken färg har din tröja?: svart

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Kan tårar ta slut? 
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: jo, tragiskt nog.
31. Gråter du när du skadar dig?: Nej, brukar skratta. Oftast skadar jag mig för jag är klantig

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Till högsta grad
33. Vad gör dig glad?: Kärlek!
34. Önskar du att du var lyckligare?: Jag är helnöjd med livet som det är! helt problem fritt kan de ju aldrig bli.
35. Är lycka överskattat?: Nej verkligen inte
36. Kan musik göra dig glad?: Ja

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Yes
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja
39. Har du en flick/pojkvän?: nej
40. Är du nöjd med det?: Nej ! haha
41. Är du kär?: Jag kommer alltid vara kär i kärleken

HAT

42. Vem hatar du verkligen?: HAHA .. folk som förstör ens liv. Folk som trycker ner andra för att själv bli bättre... Vem det är vet hon nog själv.
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: haha nej så många hatar jag inte. Hata är ett starkt ord.
44. Är du en mobbare?: Nej
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: haha ja , folk som inte förstår mig går mig på nerverna! haha
46. Har du blivit sviken någon gång?: ja många gånger.

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Delvis faktiskt
48. Favoritämne?: Teater såklart
49. Värsta ämne: Historia
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Nej ingenting slår Lindsdalsskolans mat ju!

FRÅGESTUND

Hejsan kära blogg!

som vanligt så håller jag på att plugga inför prov!


Nu kör vi en FRÅGESTUND här på bloggen! Fråga va ni vill , jag lovar att svara på alla! AVSLUTAS nästa vecka !


bloggtorka

Hejsan kära söta blogg!

Som sagt är det ganska mycket denna veckan och jag vet att uppdateringen suger väldigt mycket. Ska försöka bättra mig till helgen då jag förmodligen har lite mera tid :)

måste verkligen boka tid för färgning och klippning också!

Ni får en bild så länge


trött och sliten

Godmorgon!


Ja jag vet klockan är 20.23 och det är HEMSKT att jag vaknade nu. Skulle bara ta en powenap innan jag började plugga så la mig ner för att sova tills maten va klar.
Pappa har tydligen försökt väcka mig många gånger och jag har svarat vilket jag inte alls kommer ihåg!

Just nu känner jag bara hur svag min kropp är och jag orkar verkligen ingenting. Imorgon har jag matteprov men jag orkar verkligen inte plugga. Jag litar på att jag kan det mesta.

Nu ska jag fortsätta ta de lite lugnt och läsa igenom lite historia och sen ska jag sova igen för jag är fortfarande väldigt svag och trött i kroppen.






Juste! En annan sak , i dag var jag på möte med syon och min klassföreståndare. Vi bestämde lite om hur det blir med vissa kurser i skolan tills jag kommer tillbaka.
Ska faktiskt redan i år, starta med sånna kurser som inte kommer finnas nästa läsår.
redan idag började jag individuella val med 2orna. Jag valde handel och det verkade jätte kul och vi hade en skit bra lärare.


Nu ska jag plugga in min ipod och lyssna på olika stämmor jag ska lära mig sjunga till Söndag.
Sen blir det lite plugg

Godmorgon

Godmorgon kära läsare!

Idag är min första lediga dag på länge och det är så skönt. Just nu sitter jag och skriver i lite papper till USA, tydligen så var jag tvungen att skicka extra papper eftersom jag kryssat i att jag har problem med matte.

Ska förövrigt bara ta det lugnt hela dagen. Måste vila rösten en del eftersom den nästan håller på att svika mig sedan gårdagens träning i flera timmar.


Här kommer lite bilder från helgen.
















Börjar dagen med en Smoothie, jordgubbar, turkisyogurt, hallon och lite laktosmjölk.


Jobb igen

Hej alla bloggläsare!
Igår var det ju melodifestivalen och ovanligt nog så tyckte jag dem hade ett starkt startfält iår och alla dem jag ville ha vidare gick vidare. Stolt över svenska folket som vågar rösta på mer ovanlig musik! Danny är en av den artisterna jag tror går längst i denna tävlingen.
Idag ska jag till Mönsterås för att jobba, därför jag är vaken så tidigt. Har sjukt mycket att göra, får plugga på tåget helt enkelt!
Kanske åker hem till Kalmar ikväll, annars så får ni höra av mig imorgon då jag är ledig.
kram på er!

Hundra stilar

Genom åren har jag ändrat min stil väldigt mycket. Jag gillar att testa nytt efter humör.
Här kommer bilder på olika frisyrer, klädstilar osv som jag haft.





























alla dessa bilder är tagna under 2010. Shit va jag ändrar på mig helatiden! hah

Jobb

Ville bara uppdatera er om att jag tar bussen till jobbet ganska tidigt i morgon.
Sen på kvällen så kommer jag hem lagom till Melodifestivalen kommer enligt tradition se den tillsammans med min familj och nära och kära.

Jag uppdaterar så gott jag kan :) men kan inte lova något


Som bambi på hal is

Hejsan bloggen!

Ursäktar mig för att jag bloggat dåligt igår och idag. Jag har helt enkelt inte orkat, just nu har jag precis vaknat. Sov en hel timme utan att vakna såhär på en Fredag. Väldigt ovanligt att jag gör de, kanske lider jag av sömn brist? Jag känner mig i varje fall fortfarade vädligt trött.

Här kommer en bildbom från igår då vi åkte skridskor med skolan.


Tove


mina skridskor ben!


Otilia innan hon tog sig ut på isen


Tilda


Grandma! eller neh så heter hon inte..Linnea juste!


Snygg pose där Linnea!


Mette i farten! Egentligen ser hon ut som Veronica Maggio! ni ska se i verkligheten:D


Flygplan


Otilia och Tilda


Enda bilden på mig från dagen.


Toves konst


söt becka!


Jussans konster


Esteter på skridsko banan!


Papprena i USA

Fick ett mail om att mina papper är i USA! Äntligen !

Nu väntar jag på placering


Vilken kändis

har suttit i några timmar och skrivit ett stipendium som jag ska skicka till olika företag i hopp om att få pengar till USA :)

mitt i allt fick jag ett sms av Mr X , Han är i stockholm och serverar på ngt event för HM idag. Tydligen hade han blivit fotograferad tillsammans med Elin Kling. Så nu får man hålla koll på hennes blogg och i aftonbladet!

Tänk att jag har en kändis pojkvän.. upps. menar såklart vän!





Naglar


Dessa svarta naglar gjorde jag för ett par dagar sedan. Bröt av det rockiga med ett par lila blommor

Organisera ditt liv. Slipp stess

När jag var liten levde jag i fullständig kaos. Jag hade noll koll på allt och skyllde alltid ifrån mig.
Men jag har mina föräldrar att tacka, för jag har aldrig åkt på en räkmacka igenom min uppväxt, jag har verkligen fått lära mig att ta ansvar och att mogna.

Jag tycker så otroligt synd om de människor som blir bortskämda. För de kommer få det så jäkla jobbigt i arbetslivet. När dem flyttar hemifrån kommer de bli en chok över hur jäkla mycket man behöver kunna själv.
Lite som dem i Ung och bortskämd. Väldigt många ungdommar idag är bortskämda på detta viset och det skrämmer mig.

Det är faktiskt väldigt skönt att kunna ta ansvar själv och inte ha någon annan att skylla.
Det är faktiskt skönt att behöva tvätta sina egna kläder själv, det blir en vana och man kan det redan tills man flyttar hemifrån.


Ett tips är att organisera allt, man sparar så mycket tid. Man slipper stressen mer och man känner ett lugn över att ha snyggt och fint omkring sig och själv veta vart man har allt.

Efter 200 brevlådor

Igår var det som sagt lite blogg brist här inne eftersom jag var och lämnade ut flygblad i brevlådorna.
Mamma och jag fick 200brevlådor och eftersom hon har en skada i benet blev de jag som fick springa.

Upptäckte också halvvägs att jag var med i kartalogen




Bilden längst upp så skymmer ni mig i brunt hår och refelxväst. En bild från förra årets Sista minuten.

Skapande

Mitt i allt städande och rensning så fick jag en idé när jag hittade en tom fotto ram.


resultatet


Follow your DREAMS.

Har ju en annan tavla i rummet som jag också gjort själv med citatet
- Det vackraste på jorden kan man inte se eller ens vidröra . Det känner man med hjärtat.
Tycker den texten stämmer så bra!

Flera val, flera vägar

Val, Val, VAAL


Det är bara en massa val i livet helatiden. Val som är avgörande för framtiden, som man antingen är glad att man gjorde eller ångrar i längden.

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska välja för individuella val i 2an och 3an. Tyvärr kanske dessa val jag gör nu inte finns kvar efter USA. Men jag hoppas verkligen det. Man måste tänka smart och ha något att luta sig emot om man inte blir det man vill. Så just nu har jag en del att tänka igenom.
jag har 3 olika val jag behöver göra.
Funderar på att välja.
2an: Småföretagande och Psykologi
3an: Etik och livsfrågor



Stökigt

God morgon Bloggen!

eller , ja nu börjar det ju bli eftermiddag men iaf! Jag har studiedag idag så jag har redan satt igång att städa. Egentligen borde man väl göra något kul sånnahär dagar. Men mina kära flickor är ute i Hestra och åker skidor. Skulle egentligen också med men jag har aldrig åkt skidor förr och att göra det såhär innan premiären va nog inte så smart. Jag hader säkert brytit benen! Så nu stannar jag hemma och rensar lådor istället.
Fast jag rensar här hemma i mina lådor ganska ofta så blir de så stökigt och man hittar alltid något nytt att slänga. Sjukt är det.


Det är stökigt när man rensar! Ska verkligen försöka rensa ut ALLT onödigt. Datorn ska också rensas lite !

Alla <3 Dag

Snart är det ju alla <3 dag!



Har ni planerat något som ni ska göra med era Älsklingar?

Själv så är jag ju singel så det blir väl mest en lugn hemma kväll med mig själv
Har faktiskt aldrig någonsin firat Alla<3Dag med någon. Enda gången jag fått något av en kille var på 6års
fick ett såntdär ska vi bli ihop brev där killen skrev att jag var snygg.
Tänk att man sa till tjejen man gillade redan i 6års att hon var snygg haha!
Fast ennu mer tragiskt att jag ALDRIG haft en kille på alla<3dag. Får hoppas på att jag är upptagen på alla<3dag när jag kommer hem från USA.


Flygblad

Hej kära läsare!

Egentligen skulle jag bloggat en hel del idag hade jag tänkt. Men fick reda på att jag ska åka till Mönsterås nu för att dela ut flygblad till årets revy.

Vi hörs senare hörre ni! KOM MED FÖRSLAG TILL VAD JAG SKA BLOGGA OM! Så blir jag jätte glad


råkade kliva på min spegel. Så är de när man har massa legandes på golvet! Kommer detta ge mig otur i 7år så smäller jag av.


RSS 2.0