5 dagar och 3 delstater av mitt spring break

Jag är just hemkommen från den mest fantastiska resan i mitt liv. Jag tänkte berätta allt dag för jag men först tänkte jag börja utifrån vårt första stop på resan, nemligen Las Vegas.

Det är en ca 9 timmara bilresa ner till Las vegas härifrån Idaho, något som faktiskt inte känns som en lång resa med bil här i USA eftersom vägarna är så stora och man kan köra ganska snabbt rakt igenom. Väl framme i vegas bodde vi på den mest kända gatan kallad " the strip " där alla casinos och hotell ligger på. Jag trodde efter att ha sätt filmen " the hangover " att jag hade ganska stor koll på vad vegas har att bjuda på, men jag kan berätta redan nu att de är SÅÅÅ mycket häftigare än på film.

När vi väl hade packat upp våra grejer och hittat till vårt hotell började vi gå ner för gatan " the strip " för att stanna och fashinera oss över vad som där fanns. Ni får helt enkelt ta en titt på bilderna för jag kan knappt beskriva själv. De tog oss cirka 2 timmar att gå ner för denna SJUKT stora och långa gata :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0