Dom är här

Hej alla beundrare!

Skulle bara säga att de är 20 grader här och Mamma och Jonas kom hit i välbevar och kom hit 30min tidigare på alla stopp.

Nu ska jag och mamma ta bilen och handlar , puss på er. Nu behöver ni inte oroa er mormor och morfar :D

flygplatsen nästa

Om 1 timme åker jag till flygplatsen för att hämta upp de mest efterlängtade besökarna.

Eftersom jag och mamma samt min kusin alltid kollat på Ensam mamma söker s¨å fick de bli en skylt med denna texten.Risifrutti

Har sitter jag och tanker pa att mamma och Jonas kommer imorgon. REDAN imorgon.. wow.. ska bli gott med lite godis och sadant harligt svenskt. Men GUD va sugen jag blev pa lite risifrutti. hatade det for 2ar sedan men nu sitter jag har med varldens cravings.. Mitt forsta svenska kop nar jag kommer hem blir fasen risifrutti.. hoppas fasen arlanda saljer risifrutti for de vill jag ata pa mitt timmes plan hem te kalmar. mums..

Till Mormor och Morfar

Mormor och Morfar ville bara säga att jag älskar er! Saknar er jätte mycket, har försökt ringa ett par gånger men systemet verkar inte funka. Hur som helst, jag skickar en stor kram här på bloggen istället.

När jag kommer hem Mormor önskar jag mig din lasagne ... dina köttbullar... dina rostade mackor med skinka och oboj som jag brukade få när jag var liten och sov över...Morfar, godisskålen där ni gömmer godis måste också vara full.. och Mormors speciella "skorpor" kunde också sitta fint.

hejsålänge så kommer jag snart hem och knackar på er dörr !!Välkommen till mitt andra hem

För mig är det så ofattbart att jag klarat mig här i USA så länge. Jag har ens aldrig pratat svenska med någon i verkligheten sedan jag kom. Jag har inte ens träffat en enda riktig Svensk under dessa 9 månader här.

När jag kom hit hade jag inställningen till att jag skulle kunna klara detta år och jag trodde verkligen på mig själv. Men det är mycket som har ändrats detta året och jag känner verkligen att jag har växt som person. Jag fortsätter inse gång på gång när något nytt händer i mitt liv här hur grymt lyckligt lottad jag har varit som fått denna chansen.

Jag har inte alls mycket tid kvar här vilket känns så konstig. Året flög verkligen förbi även om jag har haft upp och nedgångar. Såhär med facit i hand så fattar jag hur COOLT mitt år här har varit. Jag har sätt 11 delsater på 9 månader.

Allt från Las Vegas, Grand Canyon, San Fransisco och Yellowstone. Jag har åkt rulleblades med 4hjul och ätit corndog. Jag har åkt gul skolbuss till skolan varenda dag och dessutom ska jag på prom om bara några veckor.
Jag har fått uppleva två helt nya länder, USA.. första gången och dessutom en trip till Canada under min vistelse.

Förstår vilken förmögenhet mina föräldrar slängt ut på mig, men jag kan säga att det har varit värt varenda öre att få öppna upp mina ögon och uppleva världen från mina egna perspektiv.

Nu är det så att det endast är 5 dagar tills mina föräldrar kommer hit. Så ofattbart att jag får stå här på flygplatsen i Idaho och krama om dom om endast 5 dagar. Vilken otrolig lycka.. Jag ska få visa dem världen som är min, mitt alldeles egna andra hem flera tusen miljoner mil och en lång resa över hela atlanten bort ifrån er.

Ofattbart men så coolt. Utbytesstudentåret. Det bästa som hänt i hela mitt liv.

Easter

Mera påsk bilder
The play

Jag känner mig stolt över mig själv. Ikväll har vi vår sista föreställning. Detta var altså första gången jag spelade teater på Engelska... Jag har fått jätte mycket bra kretik från min teaterlärare och igår delade hon till mig en ny roll i sista minuten. Känns ju så jäkla gutt när det fanns 15 andra Amerikanska jätte duktiga skådisar att välja mellan. Men engligt henne så var jag den som skulle klara arbetet bäst. YES. Seger!A midsummers nights dream

Hej bloggen!

Har varit lite off på senaste tiden iknow.. men de var varit en hel del att göra. Har nemligen haft drama practice hela veckan till sent på kvällarna. Imorgon har vi premiär för vår show, A midsummers nights dream. Ska bli skit roligt, själv spelar jag en uterliggar älva. Ganska intressant.

Anyways, bilderna från påsken lägger jag upp nu som lovat. Hade verkligen en underbar påsk här i USA. Vaknade upp tidigt kl 7 på morgonen och steg upp ur mitt rum. På köksbordet befann sig en stor korg med öronhängen, tysk choklad, massa gott godis och annat skojj :) Efter det gick vi ut på bakgården för att leta efter äggen som haren hade gömt. Närmare bestämt 250 småägg med godis i. Kortnai var såklart den som låg bakom detta och hade sätt till att gömma mina ägg på svåra ställen. SÅ de blev en del letande.

Efter det åkte vi hem till Grandma och Grandpa för en brunch. Gick ut i deras trädgård också och letade upp hela 60ägg som vi hade målat dagen innan. Tillslut åkte vi hem, men bara för en 2 timmars vila för sedan bar det av till min andra Grandma fär vi hade trerätters och fick yttligare godis och kakor och annat. SJUKT mätt efter det. Underbar dag men massa skratt och leenden från allas sidor.Påsk i USA

Glad påsk på er. Idag ska jag uppleva riktig Amerikansk påsk, samt imorgon :) Ni får se massa bilder sen , puss på er alla fina

*

Å så va mitt långa spring-break över. Tråkigt men sant. Har verkligen haft det riktigt roligt under lovet men jag antar att jag e redo att komma tillbaka och träffa alla igen, speciellt min Sandy som har varit i San Diego hela lovet.

Tänkte passa på att lägga upp lite nya bilder på min skoluniform för er som inte redan visste hur den såg ut
RSS 2.0