Detta käkar jag just nu

för ett par dagar kom det ett sent alla hjärtansdag paket till mig , vilken lycka. Världens goaste familj har jag!


Titel

jag har blivit en fet amerikan , kolla videon!


maskerad






Härligt

Pratat med både mitt ex och min mamma idag :) Gud va skönt! Älskar lilla mamma <3
Känns som jag kan gå vidare på riktigt nu, känner mig faktiskt väligt glad som en stor lättnad. Skadade ju inte att Mr.D äntligen hörde av sig också.
Nu ska jag gå och njuta av min tid här i USA jag har faktiskt bara 3 månader kvar.

happy smile!

tubing

En video från Tamarack som ni bara måste se :)


some taste of Tamarack

Skidresan till Tamarack började i Fredags då vi 12 utbytesstudenter sammlades med 3st IEC´s
vi kom upp till skidresorten ganska sent. Men gud så fint de var där! Vi hade ett jätte stort 3 våningshus med utomhus hottub, jätte stora badkar och alla 12 sängar som var sjukt stora och härliga. Vi levde helt enkelt i ett riktigt lyx hus! Så när vi kom fram på fredagen hann vi bara med ett sent bad och sen bar vi av till sängs.

Tidigt på lördag morgon begav vi oss ut i skidbacken. Jag hade mina kompanjoner Chiara och Sandy som precis som jag, aldrig åkt skidor förr. Så vi började inte i den lilla backen för vi kände oss aldeles för coola för det. Vi började i grön backe istället.

Första åket.. blev kanske inte som jag hade tänkt mig. Jag hade ingen direkt koll på att skidor gick så fort... så jag kom alldeles för snabbt ner och bestämde mig för att välja lägga sig ner och trilla istället för knuffa ut 10 personer i backen. Efter de gick de dock som en dans, känns ju att man är född med snö :) Inga skador skedda, förutom en jäkla träningverk.
Senare på kvällen gjorde jag också de som man inte borde göra som nybörjare ( men jag gillar att leka med ödet när inte mamma säger nej lixom ) och tog skidlifen upp till högsta klippan. Ångrade mig lite när jag väl var där för backen jag hade valt var väligt brant, dessutom smal och klippig. Fast vad hade jag förväntat mig lixom? de va ju ändo klippigabergen vi befann oss vid.

Nåja, resan fortsatte alldeles utmärkt med tubing och fettisdags fest! ( fast på en söndag ) Varje kväll slutade också runt 4 tiden på morgonen. Och jag tänker hålla alla detaljer av alla sjukt galna grejer som hände på resan utanför bloggen. Ni får höra när jag kommer hem helt enkelt ;) Kanske också se en bild eller två.

Men nu tänkte jag dela alla bilder som är helt okej för era ögon.


























































Återkommer

Jag får återkomma senare. Har precis kommit hem från en helt fantastisk rolig skidresa uppe i klippigabergen. Tänkte berätta mer om det imorgon men nu har jag lite att ta tag i eftersom skolan börjar imorgon igen :)

hur eller hur så lever jag utan större skador... men mer om de senare ;)

puss på er!


Haha (: utråkad

.

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
"This is expensive!"

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
" Here "

Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

”I'm in line 15 when you are ready"

 Vilket sms blev du mest berörd av?
”Its weird asking to go to somebodyshouse and have them pick you up ya know..”

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
”Okay, thanks for making this easier for me. Goodbye!”

 Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
”Hey, i have a question for you!”


Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
”As you wish”

 Vad vill du höra mest av allt?
”TUA! call me asp!!”

 Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
" Do i have time to take a shower?"

 Din romantiska replik?
”I love you”

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Omg, hang on. I'll meet you 2 morrow and we can talk in person.


<3



Min syster och hennes pojkvän. Så jäkla fina tillsammans, gör mig så glad när jag ser dem :) Saknar henne så mycket!

(:


haha sötflickan, hon älskar att sitta och gå igenom min sminklåda så jag lovade henne att vi skulle sminka henne till en katt :)

Idag händer det inte så mycket. Jag är glad, livet leker och jag förstår precis varför förra veckan kändes som skit. Allt dåligt kommer med något bra. Jag är glad att jag förstod vad som var meningen till allt detta så pass fort. Plötsligt har jag kommit över allting :D

Nu ska jag skicka mail till mina lärare för till helgen ska min mamma åka ut till ett par ställen dit jag söker sommarjobb!

Min amerikanska alla<3dag

Så,

Alla hjärtans dag är så mycket större i USA. Butikerna går all in med allt, ballonger och gosedjur och allt i rosa och rött. Vädligt häftigt faktiskt.

Mina alla hjärtans dagar har alltid varit ganska vanliga i Sverige då jag faktiskt aldrig haft en pojkvän på alla hjärtans dag. Förra året hade jag dock en flirt som jag fick victoria secrets saker från.. men som inte bodde i närheten och som jag inte träffade den dagen.
Mina alla hjärtans dagar i Sverige brukar då mest bestå av lite choklad från mammsen och pappsen. Kanske lagar något extra gott till middag men inte mer än det.

Men,

min alla hjärtans dag i USA var över förväntan bra. Jag förväntade mig att försöka va en strong single lady medans alla  skolan fick blommor skickade osv. Då jag på senaste tiden precis blivit "singel" fast ja så kan man inte säga men iaf... LÅNG historia...

Så idag när jag kom till skolan möttest jag av min söta lilla franska flicka Justine. Hon skrattade och gav mig ett bar marinblåa sting trosor ^^. Sen kom Chiara ( italien ) och gav mig världens sötaste ask med en stor kaka.
och så fortsatte det hela dagen...

Har fått så många saker skickade till mig via "skolbud" också. Dennis skickade chokladdoppade skitstora jordgubbar. En fet kaka, en stor ( american big ) blåbärsmuffins och kit kat..
Fick säkert 10 random alla hjärtans dag kort från fol jag verkligen inte förväntat mig ett dugg ifrån. Fick cupcakes och chokladaskar!
Kunde verkligen inte äta allt ^^ Så de som gick att spara kommer jag att spara (:

Hur eller hur kvällen avslutades med middag på Olive Garden en Italensk restaurang där vi beställde in Shrimp pasta. Sen gick vi och kollade kläder och hittade SVENSK DAIM på worldmarket<3 kärlek.. fast köpte ingen för jag har godis för över 1år nu.


Några smågrejer av allt de jag fick ^^


och för er som undrar .. såklart hade jag med mig lite grejer till mina vänner också. Lämnade även en nyckelring och en bok med kort till Kortnai och Susi i morse bara för att visa dem att jag älskar dem :)

Valentines

Så de är ju alla <3 dag idag. Fick så många grejer i skolan idag. Kände mig faktiskt vädligt älskad :)
Kan visa er lite av dem grejerna jag fick senare. Nu ska jag göra mig redo för en middad med dem så kallade Single Ladies.

puss på er , vi hörs senare ikväll :D

Dagens oufit


Jag gillart. med short och brillor i sommar

kör bara kör


Mina favoriter


Min nya jacka , är en ny favvo!


Mitt bas smink :)

Min dag idag

Jag som tänkt fixa mig idag blev helt upptagen i tvätt, städ och disk. Glamoröst liv? Sen hörde han den där av sig, han den där som beskrev sig som en Kamiljont anpassar sig vädligt bra och kan gå från jordnära skogsmulle till party prissen Mr City Boy. Lät det inte perfekt?
hur eller hur så spenderade jag säkert 1 timme med det sällskapet tills vi stack vidare till Grandmas för dinner and cupcakes. Mums



Såhär kreativt slutade det. Haha , marin! skeppochhoj

fix

Jag känner mig fashion inspererad!

Nu ska jag fixa håret samt sminket med Melissa Horn spelades i rummet. Sen ska jag gå igenom gareroben och försöka va lite kreativ.


resulat får ni senare


2 hem i två helt olika värdsdelar

Sverige



















USA












Dag 2010 i USA

Hej söta läsare!

Jag vaknade nyss, har rensat hela min dator från massa bilder osv, gjort nya mappar och allt :)

Idag tänkte jag bara slappa och ha filmmys. Sandy kommer över lite senare tror jag och så. Jag tänkte slänga in lite härliga datum jag längtar efter. Jag har ca 4månader kvar här i USA och vi har en hel del plannerat i kalendern.

Nästa helg: Tamarack Skii resort- skidsemester med vänner

Mars: Spring break: Seattle, Washington- 5 dagar

Easter: Susis kompis kommer hit i 2 veckor (: Vi kommer nog hitta på en massa skoj här och ha lite små resor.

5dagar efter hon lämnar....
 
MAMMA OCH JONAS KOMMER HIT<3

April 25- San Fransisco med mamma och Jonas

Maj: Grand canyon och Las vegas.

25 Maj-  Slutar skolan, graduation

Sent i Maj: Utah- Lagooon ( äventyrs och berjochdalbane park )

Sen, Back to Sweden.

Förgylde din dag

Livet blir bara lite bättre när man är så sjukt depp på att ha mist någon som stod en väldigt nära. När man blir sjukt sårad och besviken på någon man trodde man älskade och tvingas gå vidare och tänka frammåt. Speciellt när man är här, så långt borta från vänner man är vad vid att ha vid sin sida 24/7....


Men när den där söta killen du kollat in ett tag mailar dig på FB och frågar när ni ska ses blir man genast lite gladare. 

Ibland tar det många tårar och många försök innan man fattar att ens bästa killkompis hade så rätt. Man är blind när man är kär, och även om man inte längre är kär så kan de va svårt att låta någon gå. 
Något jag förstått är att oftast blir varje nytt förhållande man har lite bättre än det gamla. Kanske för man lärde sig något nytt den senaste gången. Och som vissa säger, man ska hinna ha många förhållanden innan man hittar den rätta.. blev precis lite mer klart i mitt huvud. För varje gång man lär sig något ändrar man de i sitt nästa förhållande och när man känner sig tillräckligt bra och sin patner kanske man kommer till de där förhållandet som ska bli ens sista och bästa :)!


varför bli sårad över en kille när man är 17 år och har hela livet framför sig. Let's play istället och lev livet medans du kan ( note for myself ) för om 40 år när du ser tillbaka på livet kommer du ångra alla dem grejerna du ville men inte gjorde, framför de grejer du inte ville göra men gjorde. 

Mitt mail tillbaka belv helt enkelt att vi ses om ett par månader!
 


Nytt i garderoben! ( resväskan hem )


Jeans shorts med ljusblåa ränder, Levi's
from: Macys outlet 33kr, underbart!

Svart kofta
From: Ross, 40kr


Jeans väst med nitar ( köpte även en vit )
From: Macys outlet 13kr HAHHA!!!

Långklänning i marinblått med tillhörande virkat ljusbrunt skärp i läder ( dock ej på bild )
From: Macys outlet 50kr


Histroy day

Gick och la mig halv 7 igår och sov hela natten tills klockan ringde. Gutt ! Fasen va jag kan sova ( tydligen )
Fast ett duntäcke och mina 5 kuddar hemma i sverige hade nog fått mig att sova yttligare 3timmar! 

Nu sitter jag och plugga historia, pallar dock inte bry mig så himla mycket :D mohaha..
Juste! Hände en rolig sak igår i skolan. Det var nemligen något som heter Histroy day i skolan. Det är ett procejt som vi hållt på att jobba på i en månad. Uppgiften var att skriva en 4sidig uppsats om ett ämne som passade in till Recation, Reform and Revoluion . Jag valde att vara lite halv lat och tog ämnet , Aboriginerna eftersom det är något jag jobbat med förr, dock på en helt annan nivå med helt andra frågeställningar.
Hur som helst så slutade det faktiskt väldigt intressant. Så det vi gjorde igår var att alla på hela skolan hade med sitt projekt och representerade det inför 2 par dommare. Alla hade presenterat sina projekt olika. Vissa med hemisdor, andra med teater preformances och några med en board. Jag gjorde en board som ni ser på bilden nedan (:

Så idag fick vi våra betyg och fick reda på vilka som går till National History day och får tävla med andra. Jag var en av dem, faktiskt stolt över mig själv eftersom jag fick bättre betyg än väligt många i min klass. Jag som knappt ens lagt ner så mycket energi och tid på min board. Hade mina betyg räknas så tror jag att ja hade lagt ner lite mer energi i det hela då kanske jag hade fått full score :) Dock har jag valt att inte åka till National Histroy day..eller jag har inte bestämt mig ännu. De kommer kännas fett pinsamt att tävla mot massa jätte seriösa folk som lagt ner all tid. Vet med andra ord att jag inte kommer ha en chans där. haha



Såhär såg min board ut. Den är ganska stor dock , vilket inte syns riktigt på bilden.


.

Tycker ni är dåliga på att kommentera, ibland behöver man några fina och väl valda ord!

Raderad från mitt liv.

Raderade just min gamla kärlek från mitt liv. Skönt, jag förtjänar bättre.
Nähe ni , All the single ladies... dags för lite alla hjärtansdag snart. Kanske ska ta tag i en av alla mina beundrare, jag är ju trots allt single and ready to migle!

vet att jag har gjort rätt. Saker och ting kommer alltid till en punk då det är dags att sätta ner foten.
Well.. världens bästa Hampus , min närmstavän har iaf lovat att ta mig till Balen i Sverige när jag kommer hem. Pratade i flera flera timmar med honom idag, fy va skönt. Fy va bra han är. Fy va bra han få mig att må, vänskap kan va så mycket bättre än jobbig kärlek ibland. Så ja..! Pussen hit pussen dit, men dagens puss går till hampus. Min man!

Min lilla amerikanska lillasyster.

Titta och njut till när en 2åring vill hjälpa till. Hur söt?


Titel

världens goaste lillasyrra sa till mig strängt att hon skulle fixa mitt hår. De gjorde hon också, 2åringar vet mer om hur man fixar saker än va man tror ;)


ett intresse som växte

jag säger bara en sak. ( okej, de blev flera )

jag har aldrig varit så stolt över min garderobs innehåll som jag är nu. USA har verkligen dem bästa priserna, de hjälper att vara svenne också. Idag när jag skulle betala min jeans väst med nitar på sa killen i kassan, (som jag för övrigt handlat hos många gånger förr.. han som alltid berömmer min stil) att den kostade 2 dollar vilket är 13 svenska kronor.. Jag sa : emh, well not really.. it's not what it said over there. Han: well, that's what i'm gonna give you.
okej sa jag och log stort. undra om han tog de på lönen... haha


En av dem största grejerna jag är exalterad över att komma hem är att få fylla min garerob från USA med alla klipp jag gjort under året. Mums! Jag vet inte varför, men under dem 2 senaste åren har mitt öga för mode växt väligt mycket. Älskar kläder, att klä sig snyggt och matcha, byta stil osv. Tror de är bloggosvären som påverkat mig. Men mode är verkligen något fantastisk roligt!


min plannerade nyårsklänning som aldrig kom på. well.. bara en anledning till att ha ett tema party när jag är tillbaka till Kalmar. "little black dress"

My polo bag

helt fantastisk, såg denna resväskan på hjul inne på Burlington. Kollade på priset och dog inombods. 350 svenska kronor. Kollade med kassan om detta verkligen var på riktigt, kanske de trots allt var en kopia även om den såg sjukt äkta ut. Nej, fel av mig. En äkta polo väska, med intyg och hela köret! vad gör man? man ber till gud att mamsen inte blev ledsen för jag slog till, vi hade trots allt pratat om en ny resväska.



den ser liten ut på bilden, men den är faktiskt väligt stor








Man kan fälla ut ett hantag också.


Du jag slänger ner en nyckel i från fönstret i köket.

Idag åkte vi som sagt tillMcall som jag nämde tidigare. Här i Boise är det ju typ vårvärder nu, vilket är underbart skönt. Men de finns delar av Idaho, t.ex. uppe i begen där dem har snö, och varje år håller dem en carnival tävling om vem som gör snyggast snöskulpturer. Faktiskt riktigt häftigt, fast blev dock lite förvårnad över hur kallt det blev så snabbt, temperaturen sjönk nemligen till hela -17 grader!!






















haha (:


hejsanhoppsan

Hej kära läsare :) Hur mår ni? Jag mår toppen. Idag har jag bara varit i skolan, hade roligt under danslektionen och tod lite bilder. Sen stannade jag kvar efter skolan och jobbade på mitt History project.. men de får ni veta mer om på Måndag.
Efter det stack vi till posten för att posta ett ovanligt paket, se bilden nedan. Paket är påväg till min familj, innehållet kan ni få se när jag vet att dem har öppnat det :)

Nu sitter jag här i soffan och väntar på att våra gäster ska komma. Min "super mamma" som jag kallar Kortnai har nemiligen skaffat sig yttligare en utmaning, att sälja väskor för ett företag. Så idag har vi ett bag party.
Hur eller hur , nu ska jag göra mig redo. Ikväll kommer Sandy över för att spendera kvällen här och Imorgon åker vi till något som heter Macall som ligger ca 2 timmar  här ifrån för att kolla på gigantiska isskulpturer.

Puss på er,






Såhär ser vår dansstudio ut i skolan föresten :)


söta vivvian


haha fan va mina ögonbryn ser ojämna ut


paketet jag skickade till familjen , fylld med överaskningar ;)


L o v e

               
                                    


Kan kanppt fatta att detta är sant. Min kära platspappa och mamma kommer hit den 20 april för att stanna hos mig i 2 veckor<3 Då blir de San Fransisco och annat skojj (:

Den idahoanska lagboken

I Idaho finns de en lag som säger att man inte får ha sex med strumporna på. De ni , kan bli svårt att gå till rätten med en sån grej.


Dagen efter Måndag

Hej bloggen!

Jag kom hem från skolan för inte så länge sedan. Gud vilket strålande fint värder det är . Tror nästan de börjar bli vår här.
Jag har en del i skolan att göra, kunde inte bry mig mindre just nu dock. haha.. fast borde nog ta tag i de bara för jag kan. Jag gillar när mina betyg är högre än folk som faktiskt borde ha bra betyg. Menar, först och främst är jag utbytesstudent, och mina betyg räknas inte ens under mitt år här. Men ändo så har jag högre betyg än de flesta amerikaner i engelska..

hur eller hur, plugga utomhus står nog på schemat.. dock känner jag mig sjukt sugen på att fixa med min scrapbook som jag fick i julklapp. Fick nemligen hem fotona till den igår! (: fast jag vill köpa lite fler klistermärken och sådant innan jag gör de. så ja vi får se helt enkelt.


ops.... halva året har gått. jag som fortfarande behöver skor till prom. Sen vill jag ha svarta converse i skinn. De skulle sitta fint de!

RSS 2.0