Vilken Prom dress ska jag ha?

Okej , jag har hittat en skit billig hemsida för Prom dresses. Min Prom är i Maj, men tydligen måste man beställa klänningarna jätte långt innan. Alla klänningar kostar mellan 700-1000kr

Alla klänningar kan man beställa efter sina mått och välja vilken färg man vill på.

Jag funderar på att ha min klännign i antingen, rött eller navy blue.















Waking up early!

Idag vaknade jag upp vid 8tiden för att hjälpa grandma att köpa 20kg's kyckling.. ( american big )
Sen stack vi vidare till Boise mall där jag spenderade 1 och en halv timma ensam. Faktiskt väldigt skönt. Fick en del shopping gjord som jag har behövt köpa. Sen stack vi vidare till Chuck & Cheese som är ett pizza place där man får massa leksakspengar för att spela. Det fanns maskiner över allt, precis som i en spelbutik så jag och ungarna ( Britney och Jacob ) spelade i flera timmar!


Ett passfodral


VS <3 världens bästa butik. Det mesta av innehållet är hemlig då de är till Alla<3dag som jag ska skicka hem till familjen.


Till mig själv (:













''




Hej på er

Kortnai lämnade huset på Torsdag för hon skulle resa till florida för att möta upp min värdpappa. En resa som hon fått från EF eftersom hon är en IEC. Så Grandma kom över för att passa barnen. Jag blev upptämtad kl 7 av Moises så vi stack på bio med Chiara, Justine, Nate och Dennis (:

De blev the dollar moive, kostade alltså bara 7kr. Vi såg på filmen Jack and Jill, som faktiskt va en helt okej rolig film :)




Högklackat: 170kr
Jeans: Forever 21 60kr
Kavaj: Random(?)
Spets topp: Gina tricot 149kr
Linne: Forever 21 10kr ( HAHHA )
Plånbok: Ross, 135kr
Scarf: coat facotry 60kr


In school

Sitter i Skolan.... Ops. Har studyhall just nu fast jag ar ju en straight A student ( almost ) sa jag har inget att plugga pa!

Lite fler bilder








HAHHA var bara tvungen att lägga ut denna. Så söt

Outfit


Okej kanske inte världens bästa bild dåra..

Tröja: OldNavy 40kr! haha
Byxor: Canada 60kr
Tanktop: H&M in boston 50kr

Se hur lätt de är att slå ihop en billig outfit i USA. Totalt: 150kr ! makalöst

What doesn't kill you makes you stronger!

Och så vare träning igen. Om de är något jag ska äga i slutet av dessa 4månader så är de en fin kropp!! Yeah! Go girl power. Jag vet inte om ni märk det, men jag har haft lite ups and downs på senaste. Kärlek ni vet, och andra grejer.

Jag tror de är lite panik att komma tillbaks till Sverige som jag har. Jag menar de kommer vara en hel del som inte kommer vara desamma när jag kommer tillbaka. Farmor kommer inte finnas där, ( fast på ett sätt vet jag att jag kommer se hennes snart igen) jag är rädd att mina vänner inte finns där ( fats jag egentligen vet att dem finns där)
och en andra massa grejer.
När jag lämnade Sverige för ca 7 månader sedan kramade jag om Farmor. Jag pussade killen jag älskade. Jag kramade om min familj och mina vänner och sa hejdå. Killen jag älskade kommer nog inte heller finnas där.
Men man vet ju aldrig, shit happends som vi brukar säga. Fast sådant får man inte säga här i USA.

Just nu känner jag dock att jag verkligen får ut något av träningen. De känns skönt och befriade från alla tankar. Jag känner mig redo nu att komma tillbaka till sverige även om saker och ting förändrats. Jag ska va en ny människa. En bättre snyggare människa! Haha (:
Efter ha peppat lite med blondinbellas bok under detta året också så känner jag mig bara mer än redo att tuta och köra. Jag vet att jag är en otroligt härlig tjej men ett jäklar annama. Jag är världens bästa flickvän, och den killen som tackar nej till de får skylla sig själv. Right?

hur eller hur, trots alla förändringar så känner jag att detta har varit bra för mig. jag behövde just detta!

MEN nu över till vad jag egentligen skulle babbla om. Jo.. Jag went ( HAHA, gick ) till gymmet idag. 2 timmar stod på mitt personliga önskeschema och så blev de. 100kalorier här , 1000 kalorier där. Efter 1 timme gick jag ner till poolområdet för att köra ett pass, som jag visst missat halva lektionen av. Hur eller hur, när passet var slut klev jag upp iförd min bikini.. Body guarden glodde.. för första gången på länge kände jag mig inte fet, jag är faktiskt ganska smal för alla amerikaner som var där. Men tänkte inte mer på de och gick ner i en annan pool för att köra lite längder. Efter ca 10min kommer en tjej i personalen och pratar med mig. Hon säger något i stil med att en man som är här med sina barn tycker att de är lite obehagligt att du har på dig en bikini. WHAT? säger jag. Jag fattar ingeting. Hon ger mig en tröja och säger, skulle du kunna sätta på dig denna? jag ba : OH yeah, but what's the problem? Hon förklarar att han tycker de är obehagligt när hans tonårssöner ser detta.
Jag tyckte de va ganska kul faktiskt. Jag tog på mig tröjan och i hela 30min gick detta runt i mitt huvud varför ville han inte att jag skulle ha på mig bikini...
Sen slog de mig, de flesta amerikaner har baddräkt. Flera är tjocka och inte alls något att se på. Flesta som över huvudtaget är där är lite äldre. Jag antar att dem tyckte min klädsel för träningspasset var alldeles för sexigt. Medans i Sverige du bir utsskickad om du har på dig kläder när du badar. och har du baddräckt glor alla och undrar vad du döljer. VILKEN kulturchok. Aja, lite glad kan man väl va för att man såg för bra ut för att ha bikini.

Vältränad

Jag känner mig sjukt stolt. Gårdagens pass bestod av att bränna 100kalorier på varje maskin. Körde rumpa och lår, mage och armar. Efter en timme kände jag mig faktiskt inte så trött som jag trodde jag skulle vara så jag och Sandy bestämde ossför att slänga oss i polen och köra lite längder. Men då plötsligt kommer vi in på en stor strömmig pool sjö.. ja ni vet vad jag menar. Min svenska är inte den bästa. Hur eller hur så hade dem vattenjympa där så vi körde yttligare en timme i motström. Sjukt svårt men fett kul.

Fasen. Skulle ha tagit lite kort på lokalen men de fanns tydligen inga bilder på internet att hitta heller. Får helt enkelt ta kort nästa gång så ni får se för de är verkligen ett skit nice gym!


En några dagar gammal outfit bild. Here you go!

workout

Sticker och tränar ! Ska verkligen komma i topp from till sommaren då de blir strandfest, pubben och en jäkla massa ragg på killar ;) Livet leker idag.!. Ops nu måste jag gå för nu kommer Moises och ska hämta upp mig. PUSS.

Sverige, Sverige älskade land

Kollat på, Allt för Sverige. Känner igen allt dem blir helt exalterade för och minns hur mycket jag saknar det. Känner behov av mina fina svenska vänner där hemma. Vill krypa ner i min säng med dunäcken och kuddar, alltså den säng som står tom där hemma i Kalmar. Behöver en dag off, känner mig så "poopy" De där med kärlek också, de är svårt. väldigt svårt och jobbigt faktiskt. Jag behöver en kram, en mamma kram.
Egentligen borde jag göra mig redo för skolan nu. Men jag skiter i det, jag får gå som jag är.

jag vill ha cykelkorg på cyklen precis som vi har i sverige. Jag vill ha en påselösgodis för att känna mig lite bättre. Jag vill få de där paketet på posten nu, de skulle skina upp min dag. Jag vill spela x.box med pappa. Jag vill äta svensk macka med ost och skinka. Jag vill gå till Jenny Nyströmsskolan i Kalmar.  Men jag vill
absolut inte åka hem än. Men när tiden kommer så kommer jag nog känna mig ganska klar.

87,dagar tills mamma och Jonas kommer känns dock väldigt kul. Men de hjälpte ju inte hela vägen, för jag vill ha en kram av pappa. Av världens sötaste syster Celie. Träffa mina närmsta vänner Annie, Matilda, Josefin och Linnea. Jag vill ha hem Mr X

som ni hör. Hemlängtan. Jag vet faktiskt inte varför heller. Inte så jobbigt som jag trodde, visste dock att tiden skulle ta ifatt mig och att jag skulle få hemlängtan förr eller senare.

Livet,

vilken tom känsla. Jag känner mig lite nere. Jag tror jag saknar pappa, vi har inte pratat på ett tag. Saknar farmor. Och mormor och morfar som jag försöker ringa med de är ngt fel :(

Idag har jag haft en skit rolig dag. Har träffat den högst satta mannen här i vårt lilla samhälle och fått en idol bild på oss. haha har även hängt med några brandmän! Vi var nemligen och jobbade för EF och jag pratade om hur de var att vara en utbytesstudent. Hade fakiskt väldigt roligt (: Lite senare stack jag med Giada och shoppade i Boise mall.




en bild från dansen, kan inte lägga upp dem andra dock.


jag och brandmännen idag.

Winter Formal

Är precis hemkommen från Winter Formal dance, som var galet kul med mina europeeiska vänner! haha ;)
Vi körde danser a'la EUROPEAN . Lägger ut bilder lite senare för nu ska jag dejta min kudde ett tag... Ska upp imorgon kl 8 för att prata inför en massa människor hur de är att vara utbytesstudent! Härligt (:

I just wanna say hi, and say that i'm alive!

Idag hände något sjukt på min skola, sådant som bara händer på en Art school in america. Det kom ett känt band till vår skola för att göra en rockconert. De var fasen awesome. Jag fick mäjligheten att prata lite med dem efteråt och ställa frågor. Dem har en ganska cool bakgrund. Bandet är just nu bara känt i USA men försöker så klart slå ut i europa också. Dem heter going second ! Kolla upp dem på youtube vettja.

Hur eller hur så var de så sjukt att vår skola sponsra sådant. att de fick bygga upp deras scen på vår skola och köra en consert lixom!!

Hur eller hur, jag kom precis hem från Susis "play" alltså hennes uppvisning med teaten. Den var... ganska kass faktiskt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ladda kameran och packa väskan. För imorgon efter skolan åker jag hem till min vän Justine från Frankrike för att ha liten förfest.. Imorgon är det nemligen den stora "winter formal dance" har inte redigt bestämt mig över outfit.. Oscar skulle hjälpt men han svarar inte den nöten. Så ja, vi får se helt enkelt.

Blev förövrigt frågad till dansen på ett ganska gulligt sätt av min vän. Jag sa självklart ja, tills ja fick reda på vilka känslor han hade för mig. Tråkigt att de flesta av mina killkompisar inte nöjer sig att vara vän :/
Aja, imorgon går jag iaf som singel med dem finaste tjejkompisarna.

I'm ready to roumble!

.




föresten , har ni sätt vilka protester de är på google? alltså inte på google.se men google.com och wikipedia. Allt är för att stoppa fröbudet till nedladdning,reklam osv. vi pratade om de i skolan idag :)

Snö i idaho

mycket insperations bilder nuförtiden, men jag har mycket att göra i plugget!







Idag snöade det i idaho , fan.. de var säkert bara för jag var glad över att vi var snöfria igår...


very true






JAG SKA ÅKA SKIDOR


Tro de eller ej , 
 
Jag , TUA TÄGTSTRÖM ska åka skidor för första gången i mitt liv om ca 2veckor.
jag som bor i Sverige och har aldrig åkt sidor, pinsamt eller hur? hah

Hur eller hur så tänkte jag börja lite lätt här i Idaho ( som är kända för sina skidorter ) i klippigabergen!
Fy jag kommer typ skada mig själv något enormt mycket. Men jag har ju faktiskt aldrig brutit något heller.. och detta året var ju för att få nya erfarenheter eller hur? Så jag antar att de är okej om jag råkar bruta någgra kroppsdelar eller så.




jag vet inte för mig ser det stort ut...?!





De är jag och 11 andra studenter som åker! Stefan ( Italien ) har lovat att lära mig (: Så himmla gulligt!
vi ska bo i en stugby över helgen som vi hyrt med en bubbelpool och allt. Super chill!
Som många vet så har det u inte snöat här än och de är fortfarande varmt, men denna skidresorten använder fejksnö när de inte kommer tillräckligt om vintrarna (:

My Bucket list

























6månader

Jag har varit i USA i 6 månader nu!


Som ni ser firar vi. Jag frågade om hon kunde vara en glad viking som ska fightas... därav minen! haha

Svenska minnen

Så sjukt fina minnen, får mig att gråta av skratt ibland. Vi är inte normala, menvem fan bryr sig!


I love you

Min värdpappa har precis åkt för att bo i Texas och jobba med millitären. han ska bo där i 5månader ca, så han kommer komma hemprecis innan jag åker hem. Tråkigt.


Mina värdföräldrar!


middag med en fin vän

Ikväll ska jag spendera kvalitetstid med min kära vän Sandy Vi ska ut och äta middag tillsammans!


Fest

Igår åkte vi över till Alina för att fira hennes baptist. Hon bor i ett sjukt stort hus som brukade vara en gammal skola. Helt otroligt! Dem har tillochmed en hus på utegården som är ett gym , i de huset har dem en klättervägg och en stor basketplan osv.








Några outfits från denna veckan








avkloppling

Jag har precis fått grymt bra produkter av min värdmamma som jag testade häromdagen. Ett långt bad, en bok och bra produkter får en alltid att känn sig som en ny människa.


fansk manikyr




Spa behandlingar!


föresten världens bästa nagelbortagningsmedel. Något jag aldrig sett i sverige, men hoppas det finns!
Man tar bara ner fingret och så är allt borta. Skit smidigt


har köpt den berömda pennan, Ett serium som gör att ögonfransarna växer snabbare! Ni får uppdates om några veckor på hur detta fungerar.

Till Annie och alla andra nära och kära

Jag är väldigt medvetande om att jag kanske känns som en förändrat person här i USA.
Och ja, jag kan inte vara mig själv här helt och fullt ut. Eftersom de bara är mina riktigt närmsta vänner som får in alla galna sidor hos mig, som amerikanare kanske skulle uppskatta lite mindra ;)

Ta mig inte fel, jag ÄLSKAR USA men inser hur mycket Svedala betyder för mig. Inget slår mitt liv hemma och jag har många gånger tänkt på hur lyckligt lottad jag är. Hur mycket jag har i mitt liv hemma, som kanske inte alla har.
Mina vänner är dem bästa, och jag kan göra vad som helst för dem. Jag inser att jag inte skriver om att jag saknar er nu medans jag är här, och att jag kanske inte har tid för skype eller skickar ett meddelande.
Men de är jobbigt att tänka på saker som får mig att saka ner, saker som bara gör en ledsen.
Just nu fokuserar jag på mitt liv här, och på allt jag någonsin drömt om att få uppleva.
Jag vet att alla mina vänner, nära och kära störtar mig i mina drömmar. Och jag hoppas ni inser att jag är gammla goa Tua när jag är tillbaka. Precis som jag lämnader er, kanske bara lite mer tacksam för allt ni gör mot mig. Kanske en gnutta klokare med en hint fler livserfarenheter.

Jag glömmer aldrig mina närmsta och jag slutar inte bry mig bara för jag fyttar hit. Jag snarare bryr mig mer om er, men jag åkte inte till USA för att sakna Sverige, eller vännerna hemma. Därför blir de lätt att de kanske känns för er att jag bryter lite av våran kontakt.
TRO INTE DE, för de första jag vill när jag kommer hem är att träffa er, och aldrig någonsin släppa taget om er.



EF PARTY

Igår hade vi en international dinner, Jag lagade såklart köttbullar!
Ni vet USA går ju alltid ALL IN, så vi hade fixat en is staty;) haha ganska coolt.


hela gänget, ska för en gångsskull försöka skriva ner deras namn här.

Från Höger i rött:
Anna¨- Italien  Flavia-Österike Britt-Tyskland Bendite-Spanien Alina-Tyskland
Ricky- Tyskland Annette- Tyskland  Någon- Italien  Någon- Spanien

Andra raden:  Någon- Italien  Morgan- Nya zeeland Susi- Tyskland  JAG- Sverige Angela- Spanien Sandy- Thailand
Mint- Thailand
Uppe vid statyn: Stefan-Italien

















Vadå fejk?

Mamma: Varför är det en gran bakom frihetsgudinnan? Detta är en fejk, hon står på en ö utan granar:-)

Vadå fejk? Jag frågade ju vart jag var ;) Man ser ju klart och tydligt att jag befinner mig vid en fontän.


In Nampa såklart!


Dagens oufit








puss,

självförtroendet är på topp, ibland är en paus från människor bra för dig.

Guess were i've been!


Yesterday




K ä r l e k




ID makeup. Innehåller allt ni ser på bilden. Har velat ha de länge men slog äntligen till!


Har äntligen ersatt mina gammla converse också :) Här i USA kostar dem, 270kr .

Ricky is here

Ricky från tyskland anledde idag, tydligen hade han bott i costa rica i ett halvår innan han kom hit. Ganska coolt :) Visste ni att man kan åka med EF och göra ett halvår på varje ställe? Precis de har Ricky gjort.
Han kunde ingen som helst spanska innan han åkte och har levt med en familj som inte kunde den minsta engelskan. Nu kan han komunicera med sina vänner på Spanska, är inte de skit häftigt? I varje fall så var Ricky urgullig! Här kommer en bild från flygplatsen.







Ricky är killen brevid mig vi den blå skylten!


* Jag blev nästan lite tårögd att gå runt där på terminalen. Man ser så många människor som säger hejdå och andra som springer gråtandes mot varandra och säger välkommen tillbaka.
De fick mig att tänka på den dagen då jag kom hit till Idaho, hur jag för första gången kramade om min familj som nu är verkligen det - Min familj. Jag älskar dem och kommer alltid att göra. Kan knappt fatta hur svårt de kommer bli att lämna dem om yttligare 5månader.

- MEN om ca 3,5 månader kommer mamma och Jonas hit. Kan knappt vänta på att få gråta lite när jag ser dem igen!!!<3


En dag med lillsyrran!

Brittney är helt beroende av makeup och kläder trots att hon är 2 år :) !
så idag testade hon att modella mina kläder!



haha, min glittriga topp blev en fin klänning


Min spetstopp blev en spetsklänning


med djupuringning där bak! så high fashion


och så min kortkorta klänning blev en långklänning,


Haha hon är för söt :)
Vi kollade även på H&M's barnkläder via internet. Hon har redan valt ut sina favorit skor och toppar och hennes kommentar var
" kicki bring me this?"
Så ja mamma, jag lovade att skicka önskelistan !




Här är lilltjejen i sin tunnel som hon fick av mig till jul. Finns även tillbehörande leksastält :)


HAHA!!!!!!

Bus i Sandys hus.

Igår köpte jag baloner och posters för att dekorera Sandys hus. Hon åkte nemligen iväg till Indiana över vinterlovet för att hälsa på en vän. Så vi fick tillåtelse av hennes föräldrar att komma hem och pimpa hennes rum.
Susi ville såklart också vara med, så de fick hon.




På skylten står det, Welcome back to the land of potatoes, haha! ett litet intärn skämt eftersom Idaho är känt för att de är "the land of potatoes" och de är ganska kul eftersom vi bor i storstan och aldrig någonsin har sett ngn potatisfarm.





ballonger!!

fick ett sms senare på natten när Sandy var hemma :) hon blev skit glad !

Dagens outfit

satsar på black, bryter av med guldfärger och detaljer.


instoppade jeans med ett brunt snörskärp.
toppen med ficka på framtidan och spets på baksidan är från Ross- runt 100lappen
Jeans- Forever 21 . Rea 100kr
Sörskärp- 20kr från Macy's


ringar från Clares


Uppdate

Hej !

jag ska precis göra frukost och ta ett bad. Idag åker vi till flygplatsen för att hämta de utbytesstudenterna som gör ett halvår i USA. Simon är en av dem och han ska bo med oss i några dagar.
Mina värdföräldrar är IEC ledare över den del av Idaho som jag bor på, så när undommarna har problem med sina värdfamiljer, eller sin placering får dem komma hit och bo :)

Än så länge har vi haft dessa studenter här hemma.

Annette från Tyskland
Sandy från Thailand
Cami från Italien
och nu , Simon från Tyskland.

Vi är exalterade, jag och susi älskar när vi får in fler i familjen för de brukar oftast sluta med att vi blir riktigt tighta vänner!
Nu måste jag rusa som sagt har en del att ta tag i. Hör av mig senare (:


Såhär såg jag ut igår, osminkad och precis innan jag gick ut för att springa omkring med barnen.


Svaret till dig Julia

Hur ser dem på alkohol i USA? Är det många unga som dricker?

alkohol är inte så vanligt i USA, I storstäderna är det vanligare. De flesta vuxna dricker inte alls.
Några ungdommar festar och dicker. Men inte alls så pass mycket som vi gör i Sverige.
Om jag ska vara helt ärligt vet jag fler som tar droger här i USA.

*


Go on

Fler mål för detta året.

* Ta ingen skit
* De spelar ingen roll om du är kär, glöm aldrig bort dina principer.
* Inget kan köra över dig
* Bra vänner säger sanningen, försök inse att dem har rätt.
* När tiden kommer blir det din tur.
* Det är inte du som förlorar, det är han.



Årsresumé


Januari
Året började med ett härligt nyår, men både skratt och tårar.


Februari
Umgicks med mina finaste vänner för många kvällar tillsamans.
Killproblem hade vi allihoppa. Fick även min första alla<3dag present på posten.


Mars
Mitt helgjobb började. Under ett lov kom Oscar ner till Kalmar. Det var första gången vi sågs, och vi blev kära med en gång. fick även min placering i Idaho



April
Det blev många vändor till Stockholm för att träffa oscar. Vi åkte även ner till hans landställe på Gotland för att fira påsk och valborg. Allt blev dock inte som jag hade tänkt mig och Oscar och jag gjorde slut.


Maj
Sommar perioden började närma sig. Jag var allt mer peppad inför USA och pratade ständigt om hur de skulle bli med mamma. Jag fortsatte att få besök av Oscar, även om han nu inte längre var mig pojkvän.


Juni
När det blev sommarlov fixade jag sommarens fest. USA tema med blåa och röda party muggar. Allt blev så sjukt lyckat, detta var även sista gången jag träffade en del av mina vänner.


Juli
Hade min sista avslutningsfest med släkten. Mamma hade beställt en sån fin barbie tårta till mig. Kramade om alla och bara ett par timmar efter festen satte jag mig på bussen iväg till Stockholm. Jag spenderade mina sista tre dagar hos Oscar med hans familj. Sista dagen åkte vi till grönan för att pussa varandra hejdå. Dagen där på stod jag där med väskan påväg till USA..


Augsti
Hade två fatastiska veckor på EF camp i boston. Hängde helatiden med min nya bästis Louise från Gävle.
Vi svenskar höll ihop enda till de sista då vi grät och kramade varandra hejdå. En oförglömlig resa på många sätt, då jag nartruligtvis hållt borta dem mest galnaste grejerna jag och Louise gjorde. haha


September
Jag började komma in i mitt liv i Idaho. Men skrattade fortfarande åt kultursskilnader som skit stora glassförpakningar, mjölkpaket och drive-in bankerna.


Oktober
Gjorde min första resa med min värdfamilj, till Canada för att spendera 5 dagar i den fatastiska staden vancouver.


November
hade många EF träffar, hade hunnit med att åka på flera långa resor till tex. Yellow stone.
Umgicks för de mesta med vännerna från skolan, hade game nights och levde livet helt enkelt.


December
hade en helt fatastisk julafton, New years och fick nästan panik över hur fort mitt halvår i USA hade gått.
Kom på alla roliga saker som vi gjort, som tex. San Fransisco, varit och skjutit med pistoler osv. osv.
Hade fortfarande kontakten med Oscar som spenderar sitt år i Kentucky.

Drygt

Segt! Min blogg vägrar att lägga ut mitt nyårs inlägg. Hoppas de funkar nu!


Bilder från mitt nyår






Me and Jendrik


Jag och Nate, haha han försökte "lee" för jag bad honom. Inte så lyckat kanske. stackarN som har kaooos i håret också. HAHA


HAHA




vetfan va deta är :P






Gaulet


Oh yeah , nedräkningen




Raketer!





Hade en sjukt lyckad kväll även om häften av alla vi bjöd in inte ens dök upp.
Tråkigt att ungdommarna här har så strikta regeler. Hur eller hur så kom vi i sängs vid kl 4! Nice ;)
Föresten är det ingen alcohol i cider flaskan.

FETT, Januari 2012!

Mitt nyår var GALULET!


Me and Moises :) Digga min hatt va? GO SVERIGE

Mer bilder kmr, ska bara sova först. Klockan e fan halv 4.


FETT, Januari 2012!

Mitt nyår var GALULET!


Me and Moises :) Digga min hatt va? GO SVERIGE

Mer bilder kmr, ska bara sova först. Klockan e fan halv 4.


RSS 2.0