Celie var söt när hon var liten!

och som ni ser, Såhär mycket älskade jag min syster en Midsommar när hon var 14!
Tur att man numera får sånnahär kommentarer på facebook:
Grr. Vilken pudding till syrra jag har.
Hade nästan glömt bort vad snygg du igenkligen är. 
( kolla vad snäll jag har blivigt :)
Måste bara påpeka att hon aldrig lär sig att stava till egentligen ! hon uttalar det tillochmed väldigt grovt. Typ I-GEN KLIGEN.

Happy :D

Igår fick vi Premilinärt veta om vi hade kommit in på den linjen vi sökt till. Och eftersom mina betyg inte är det bästa kanske så var jag grymt nervös. Men som det se ut nu har jag kommit in på Estet Teater, vilken LYCKA!
jag har verkligen drömt om det här sedan jag var jätte liten :D
I morgon ska jag på intervju med :) Lagom spänt , precis så det ska va !

jag och dansgänget i mönsteråsrevyn 2009 ,

 


Orginalet

Det ni läsare aldrig fick se i Celies blogg!
lägg märke till hur Celie ser ut när hon sover ! Cute? haha

Den sista föreställningen

Jag slänger in ett litet inlägg mitt i stressen.

jag håller just nu på att fixa en form av voffel frisyr som kommer ta mig ca 1 timma! haha , no life.
Men ikväll är faktiskt sista gången för iår som jag går upp på den scenen med Mönsteråsrevyn.
Dagen till ära, alltså våra 2 sista föreställningar ska vi spela in filmen :) ! Den gammla finns redan att köpa på våran hemsida. Men snart fyller vi på med den nya också ! Och för er som inte fattar så är det alltså revyn som vårat filmteam ska filma!


skulle egentligen lagt in massa bilder här!
men eftersom hela blogg.se verkar lagga upp sig så fungerar det inte så ni får dom på söndag. + ett videoinlägg ;)


Baby im in love

Innan min kära syster åkte till USA tog hon med våran bästa plattång.
Så nu i 8månader har jag levt på en gammal, som både förstör håret och funkar piss.
Och så som jag lever nu fungerar det helt enkelt inte. eftersom jag står på scen 2-3 gånger i veckan så blir det en hel del styling i håret. och det sliter verkligen ut hela mitt hår!

Så idag tog jag iniativet och köpte mig en plattång men även locktång. Icurl heter den och ser ut såhär.

i vanliga butiker ligger priset på 800-900kr . Men om du köper den hos netonnet kostar den bara 590kr!

jag råder er att köpa denna, speciellt om ni gillar att både platta och locka håret som jag:) Även om mitt hår är sjukt självlockigt brukar jag lägga lite finare lockar i överhåret med denhär.  Sen värms den bara upp på ca 30 sekunder. Super!


Senast jag klippte mitt hår var det verkligen totalt slitet!

då gick håret från att vara såhär långt     till att bli såhär kort! minns att jag hatade det. Tur nog att det återfått sin längd så jag kan börja spara till ennu längre!

Emo

Vet ni vilken linje jag ska har sökt till och hoppas att jag ska börja i höst? Estet! Jag ska bli EMO :D


Nej jag skojar, jag ska inte bli emo. Men jag hoppas att kommer in!

xoxo
/ Tualuva

Svar på "fråga syrran"


W
ow jag gick 1 fråga till frågestunden om min syster. Grattis Celie 1 person brydde sig om dig..

Postat av: Hehe

Hur många personer har Celie dejtat? Och är de snygga? ;)

Svar: Celie har dejtat 5 grabbar i USA och en Dansk! HAHA! (Och nej det är inte Amalie). Fast förhållanderna har inte hållt så länge. Undrar varför? Nej men Celie har dumpat killarna för massa konstiga anledningar. Tillexempel 1 kille dumpade hon för att han inte använder stumpor i skorna! HAHA! Om killarna är snygga..? Jag blir nästan lite sugen på att lägga upp lite bilder på nån av dem eftersom jag har tillgång till syrrans facebook och kan lätt hitta bilder. Ska jag? Nja.. En annan gång kanske.

xoxo
/ Tualuva


Im bad

Haha , celie blir åter igen ägd över att jag inte ens fått en enda fråga om Celie :) so synd!
Kanske beror en del på att jag själv inte sagt till vänner eller bekanta som inte läser syrransblogg att jag faktiskt själv har en. hah!

Men...

Åter igen , förlåt för jag är grymt seg på att blogga. Men LOVAR totalt lovar att detta är sista gången jag kommer vara seg.
jag jobbar bara denna helg också och sen kan jag pusta ut ! Och då kommer även bloggen bli mer personlig and i hope you guys will like it :)

En fråga jag ivarje fall fått är hur gammal jag är`?
vad tror ni? tio..? tolv kanske ..? Haha

Sanningen är den att jag fyller 16 iår , alltså född 94 precis som de flesta wanna be fjortisbloggare.
Trodde ni jag var ynge? kanske äldre? i vanliga fall brukar folk tro att jag är äldre. Flera har förväxlat Celie och mig och trott att jag är stora syrran. Men man skulle bra lika gärna kunna tro att jag var yngre, jag bjuder på mig själv och är nog inte de minsta rädd för att göra bort mig. Jag är nog omogen när de gäller sådana saker också ;) haha.

Nu ska jag återgå till mitt normala liv, ska ta hand om mig själv och koppla av i ett bubbelbad! how nice

vårt minibubbelbad är helt underbart. Dock en bild från innan vi flyttade in.
Alltså inte våran pall och så!


Förövrigt älskar jag vår lägenhet. Mitt rum är de finaste ofc, Kanske för celie inte ens varit i lägenheten ;)

Fråga Syrran!
Känner du också att Celie är väldigt hemlig i sin blogg? Undrar du inte också hur många Celie har dejtat i USA? Eller hur hennes liv är där borta? Då är denna kategorin något för dig! Fråga nu Syrran, och får svar på alla dina frågor! Här kommer inget lämnas obesvarat!

Kommentera nu en fråga så lovar jag att svara på den.
Dax för en frågestund!

(Och har ni frågor om och min blogg så kan ni ställa dem också)


Undrar ni något av detta? Kommentera!

xoxo
/ C

Tomt

Att Celie inte bor hemma nu mera har gjort så att saker och ting verkligen har förändrats och allt är annorlunda. Det är inte bara Celie som är borta, utan också hennes liv. Huset är nu mera tomt av henne. Det är som hon packade resväskan och tog hela sin omgivning med sig. Nu när Celie inte är hemma så är hennes kompisar inte här längre. Hennes rum står tomt med massa flyttkartonger i det. Man hör aldrig ljud ifrån hennes rum, ingen som spelar musik, eller som tittar på tv, fönar håret eller skricker: När är maten klar!?. Hon tog sitt liv och gick.

Posetiva saker:
Jag får mer plats och kan nu ha alla mina kompisar hemma! MOHAHA!
Jag kan nu vara inne i Celies rum hur mycket jag vill utan att hon kan bli arg.
Jag har kunnat läsa hennes dagböcker 3 gånger om nu. :D OMG, om ni bara visste..!
Jag kan sno kläder hon lämnade kvar.
( Celie kommer döda mig när hon ser detta. HAHA! )


Detta var Celies liv innan hon åkte.

/ Tualuva

Brevet

Celie skickade hem ett jätte fint brev till mamma och pappa häromdagen. Hon skrev om hur mycket hon hade lärt sig uppskatta sitt liv hemma. Hon skrev hur otroligt tacksam hon var att ha mamma och pappa som hennes föräldrar och tackade för allt de gjort för henne i livet. Mamma satt och grät säkert i en timma efter att läst brevet.

- Celie vi saknar dig med. <3
Tillbaka!

Hey!
Förlåt alla läsare att jag inte uppdaterat men jag har ju ett jobb och skola att sköta så det har varit lite mycket just nu. Ni vet jag är ju inte lika lat som min syster som är i ett annat land på semester och vilar upp sig. Ja Norge är ju ett mycket fint land. Visst så saknar Norge solsken men att ta ett dopp i sjön och basta efteråt är vardag för Celie nu mera.. Nej nu ska vi nog ta och lämna Norge, alla vet ju ändå att det bara var ett skämt.

Ni undrar säkert vad jag jobbar med? Jo jag dansar i en show under helgerna och ska förmodligen vara med i Let's Dance snart. ;) Eller inte..

Min syster har under de senaste dagarna varit mycket frånvarande. Hon skriver att det är för att hon har mycket att göra eftersom hon nyss börjat friidott. HAHA! Tror ni det själva eller? Att Celie har börjat friidrott? Nejnej, hon har blivigt en stolt medläm i "the math club"! Celie ringde hem till mamma & mig härromdagen och berättade allt, och jag lovade att hålla det hemlig.. ( trodde hon ja mohaha! )

Härromdagen så la Celie ut massa 14-is bilder på sig själv. Kolla här!
Men jag tänker allt bjuda på de värsta! Se bara här!


Fjortis! Fjortis! Fjortis!

/ Tualuva


Mina nya underbara läsare, stay or go?

51 unika läsare , Alla fortsätter väl att Läsa ? hoppas jag ;)
Målet är som sagt att få fler läsare en mina kära syster. Att för ens gångs skull lyckas att vara lite bättre en henne hade suttit bra! Det enda hon verkligen suger på är sådant jag är bra på. Så som, laga mat... Och det är väl det enda.. haha nejda:)
haha , vacker!
men som sagt, Det är bara så, vissa är bättre en andra.

Celie skriver på Norska

Tudillue ! I just wanted to say that im alive, even if celiy is my sister ;)

Det här skrev Celie tidigare :


Annars idag har jag tränat på gymmet och shoppat mer skolsaker. Gud jag har köpt nya skolsaker för 30 kr ,  nu! Crazy.. Fast det är ett måste eftersom lärarna sänker betygen ifall man har sin pärm ikke organiserad.

Celie har börjat prata Norska i sin blogg , Det ni!

Nu hinner jag faktiskt inte skriva något mera, men ikväll tänkte jag berätta om den kvällen Celiy åkte Färja och träffade 30 Norska killar och det var faktiskt på den vägen Celie ville komma till Norge när hon inte fick åka till USA .p.s redan ikväll kommer lite nya katogorier , Som tex .. xoxo Celiy skvaller. Och sen hade jag tänkt ha en liten frågestund om Celiy och Såklart om mitt egna liv , men bara om jag får några fler läsare. Men det ska vi väl fixa right?

keep reading.
xoxo , retstickan

to be famous

Hi , I just wanted to say Hi and say that im alive !
Stickan här igen ! eller kanske jag bara ska kalla mig Retstickan eller Tua.

Hur som hällst ska jag dra till skolan om ett par minuter, sen när jag är hemma kommer min lilla taxi och hämtar mig och kör mig till mönsterås :) eftersom jag kände att jag behövde rampljus så är mitt jobb numera att Dansa och stå på scen i Mönsteråsrevyn. Om någon vill se den berömda Celiyslillasyster dansa så har vi 8 föreställningar till.

efter jobbet ska jag och MIN mamma celiys med kanske planera en överaskningsfest. Den kommer bli så bra alltså, kan knappt vänta.
Och nu tänker ni , aha till när Celiy kommer hem då eller? haha neej skulle inte tro det. Nu när jag är mammas prinsessa tänkte vi fira att jag är så himmla bra. Festen hålls den 23 maj då Celiy fyller 18. Men who cares? Nu kan hon ju ta hand om sig själv, familjen funderar på att kasta ut henne redan nu så det ska nog inte bli några som hällst problem.

Här är en bild på mina mig , Alina och Felicia innan vi gick upp på scen förra veckan!xoxo
celiys lillasyster

Bild

Heeey,
Jag tänkte bara ladda upp en bild som jag gjorde när Celie var hemma här i Sverige. Bilden säger allt! ;)


"When the bitch is sleeping, I'm the queen"

Och precis så är det nu om dagarna. Jag har tillgång till alla snygga kläder hon lämnade hemma (jag snor dem hela tiden). Och så har jag nu 2 rum, hur nice är inte det!? :D Och jag slipper att bråka om datorn, plattången, badrummet. Jag har allt för mig själv! Visst saknar man syrran men just nu "I'm the queen".

xoxo
/ T


HAHA, Tycker ni inte att jag också ska sno syrrans xoxo? ;) Jag menar, jag snor ju hela hennes rum så varför inte sno åt sig hennes sätt att säga hejdå med? Nja, kanske inte..

Hejdå
/ Retstickan


Guess whos back?

Förlåt!

jag måste vara den tråkigaste systern i världen. Dels för jag inte alls kan uppdatera och skriva flera inlägg om typ ingeting som celie kan. Och dels för jag har to much to care about.

Men till skillnad från Celie så har jag faktiskt ett jobb att sköta!
Det är kanske inte så konstig varför Celies vänner och bekanta i Usa tror att jag är stora systern i familjen?När vi var mindre brukade tillochmed jag alltid veta mer än Celie. Jag visste va svåra ord betydde, hur man satte på en tävttmaskin och hur man lagade mat. Allt detta fick jag lära Celie, fast jag är hennes lillasyster(!)

Celie har både varit som en stora syster och som en lillasyster för mig. Hon är den sorts tjej som verkar vara mammas lilla flicka. Men some times she´s not ;)! Och vi ska inte ens ta upp hennes fjortis tider. Minns det som den hemskaste tiden i mitt liv, men det var då jag lovade mig själv att aldrig bli fjortis. And thats good right?
Celie före                                         celie efter


Men nu har min kära syster förändrats en hel del kolla bara på denna bilden.
Hon tillochmed säger att hon älskar mig, hon saknar mig och skämmer bort mig med massa paket.
Hon springer inte runt med party toppar eller små klänningar mitt i vinten och hon kan gå till skolan osminkad. Hon har blivit så förändrad!
Men jag kan inte annat en att älska det. För detta har fört mig och celie så mycket närmre. Och jag ser fram emot att få tillbaka en storasyster och inte en lillasyster från norge!

visste ni att celie fick i straff av sin familj att gå i snösko för hon inte kan laga mat föresten?


nej nu ska pappas lillaflicka och han själv åka hem till min Farmor, hon fyller 70 idag så grattis till henne!
Sen är det plugg och städ som gäller. Kommer säkert inte kunna uppdatera så mycket nu på ett par dar för jag har ju jobbet att sköta. Men jag lovar att lägga upp ett litet video inlägg när jag är tillbaka :)
detta visste ni inte om celiy?

Celie är egentligen inte i USA , hon är på landet i  Oslo.

yes det är sant. Mamma ställde in celies resa till USA för den där gången hon fick gå till rektorn och prata om vädligt seriösa saker. Resan ställdes in men celie fortsatte fejka att hon skulle till USA.
När hon kom till EF camp var det i själva verket ett EF camp i Oslo, hon går på en Amerikansk skola med samma system som de i USA.
Hon pratar numera flytande Norska men även bra engelska eftersom de är det dom pratar i hennes skola.
Alla bilder från USA är tagna 2009 då Celie och Juvlia var i USA.

nej det stämmer inte tänker ni, och det tänker jag också.
om det var så, då hade jag inte varit avundsjuk

Här har ni ju beviset

/ lillasystern

lillasysters blogg?

Bloggen kommer inom kort byta design!

tills vidare skulle jag bara säga hej, detta blir mitt första inlägg och kanske mitt sista?
nejdå ! jag ska skriva en hel del i den här bloggen, bara ni fortsätter läsa såklart.

Den här bloggen får ni läsa med en nypa salt, för i vissa stunder kan jag bjuda på mig själv ganska mycket ;)
bloggen är egentligen bara tänkt som ett ställe för mig att skriva av mig på. Vad som händer i en lillasysters liv, och hur det är att vara det ensamma barnet hemma ! Men självklart kommer jag skvallra om syster min också.


haha , ni kommer älska den här bloggen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0